Ingezonden persbericht


Het nieuwe album The Killers exclusief op Toazted te beluisteren

Amsterdam - 's Werelds grootste online audio en video database Toazted heeft deze week een speciale "The Killers week". Het is voor het eerst dat Toazted op vier verschillende dochters dezelfde artiest centraal heeft staan. Het is ook uniek dat het volledige nieuwe album van the Killers nu al te beluisteren is vóór de release op 29 september.

Tot 5 oktober heeft Toazted haar lay-out aangepast voor deze populaire band. De nieuwe promofoto prijkt groot op de voorpagina en het hele album is te beluisteren. Deze special is te zien op Toazted.nl, Toazted.co.uk, Toazted.be en Toazted.com.

The Killers braken twee jaar geleden door met hun album 'Hot Fuss". Ze waren de juiste band op het juiste moment. Ze borduurden voort op het populaire 80's revival geluid dat mede door Franz Ferdinand is gereanimeerd in het nieuwe millenium. De hits "Mr. Brightside" en "Somebody Told Me" waren afkomstig van het debuut "Hot Fuss".

Met deze actie geeft Toazted Media een signaal af naar de platenindustrie. Toazted biedt namelijk de platenindustrie de kans om naast Nederland ook de VS, België, en Engeland en binnenkort Italië, Portugal Spanje te bereiken. Elke Toazted site kan ingezet worden naar de wensen van de platenmaatschappij.Ingezonden persbericht