3 e persbericht van woensdag 20 september 2006

Eindhoven, 20-09-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Man gewond bij verkeersongeval

Op de A67 is woensdag rond 14.10 uur een 55-jarige man uit Sint Oedenrode gewond geraakt. Een 52-jarige bestuurder van een bestelauto reed over de A67 in de richting van Venlo. Hij reed op de linker rijbaan. Door nog onbekende oorzaak kwam hij in de linkerberm. Toen hij probeerde weer op de weg te komen raakte hij de auto van de man uit Sint-Oedenrode die rechts van hem reed. Die kwam daardoor in de rechterberm terecht en sloeg over de kop. Hij is met een hersenschudding en diverse snijwonden overgebracht naar het ziekenhuis.

Eindhoven: Vrouw gewond bij verkeersongeval

Een 34-jarige vrouw uit Eindhoven is woensdag rond 16.30 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising van de Marconilaan en Boschdijk. Zij reed op haar snorfiets over de Boschdijk. Bij het kruispunt met de Marconilaan negeerde zij vermoedelijk een rood stoplicht. Zij kwam in botsing met een personenauto die over de Marconilaan in de richting van de Edisonstraat reed. De auto werd bestuurd door een 45-jarige man uit Eindhoven. De vrouw is met letsel aan haar onderbeen opgenomen in het ziekenhuis.

Eindhoven: Politie houdt verdachte diefstal aan

Op Europalaan is woensdag rond 16.20 uur een 17-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht op 11 september een cd-wisselaar gestolen te hebben vanuit een auto op de Pisanostraat. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt man aan voor lokaalvredebreuk

Bij een winkel op de Rechtestraat is woensdag rond 16.15 uur een 46-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man was ontevreden over de verleende service en wilde de winkel niet verlaten. De gealarmeerde agenten namen de man onder verzet mee. Hij is meegenomen naar het bureau en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Someren: Vrouw gewond bij eenzijdig ongeval

Woensdagmiddag rond 12.00 uur is op de Provincialeweg een 35-jarige vrouw uit Aarle Rixtel gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Zij reed in haar personenauto over de Provincialeweg in de richting van Heeze. Door nog onbekende oorzaak raakte zij met haar auto van de weg en botste tegen een boom. Zij is door de brandweer uit haar voertuig gehaald. De vrouw is met diverse breuken opgenomen in het ziekenhuis.

Son en Breugel: Motorrijder gewond bij verkeersongeval

Op de Bestseweg is woensdag rond 19.15 uur een 19-jarige man uit Bladel gewond geraakt. Hij kwam op zijn motor de A50 af en wilde bij de kruising met de Gentiaanlaan linksaf gaan. Door nog onbekende oorzaak raakte hij de macht over het stuur kwijt en kwam ten val. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.