NASA filmt ufo in de ruimte


Waarneming mogelijk echte ufo
ALKMAAR, 20060920 -- De terukeer van de spaceshuttle is vertraagd door een waarneming van een ufo zegt NASA. Nasa verklaart het op film vastgelegd incident als mogelijk een afgebrokkeld stukje van de spaceshuttle of als een stukje ijsafzetting.

"Dit hoeft niet zo te zijn" zegt ufoloog Eugene Vriend, "Het beeldmateriaal kan net zo goed een object van grote op afstand zijn". In dat geval zou NASA het zeker niet bevestigen en met een andere verklaring komen.
NASA ontkent stelselmatig informatie dat er buitenaardse activiteit in de ruimte is. En dat is niet zo verwonderlijk want NASA is gebonden aan een informatie protocol van haar eigen overheid. Tal van waarnemingen of verklaringen van haar eigen astronauten worden verklaard als ruimte-afval of ijsafzettingen van de spaceshuttle.
Dat NASA niet alles zegt werd een poosje geleden nog eens bevestigd door de bekendmaking van ons eigen europese ruimte programma. Bij de allereerste satelietmissie naar Mars werd wereldkundiggemaakt dat er bewijs is voor water op Mars. NASA heeft al 25 jaar missies naar Mars en zogezegd hier officieel nog nooit water gevonden.
Het wordt tijd eens kritische vragen te stellen over alles wat NASA in de ruimte doet en in hoeverre wij haar nog langer als onafhankelijk ruimte onderzoekcentrum kunnen vertouwen. Veel wegverklaard materiaal zou dit kunnen bevestigen Een kritisch Frans defensie rapport uit 1999 drong bij de Franse overheid er al op aan om de druk op de VS op te voeren om meer informatie vrij tegeven.

Ingezonden persbericht