Zoekmachine optimalisatie rendeert meer dan Adwords


IJLST, 20060920 -- Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw website bovenaan in de zoekmachines staat. Zoekmachine optimalisatie biedt u de mogelijkheid om relatief goedkoop nieuwe klanten te werven. U zult versteld staan hoeveel meer bezoekers u op uw website kunt krijgen door het optimaliseren van uw website voor zoekmachines! Een hoge positie in de resultatenlijst na een zoekopdracht is essentieel voor een hoger bezoekersaantal.

De meeste mensen kijken niet verder dan de top 10. Daarom is een top 10 positie altijd het streven wat zoekmachine optimalisatie betreft. Relevante en belangrijke zoekwoorden en zoektermen bepalen het succes van uw website in de zoekmachines en daarmee uw bezoekers en dus uw resultaat. Axivorm biedt u uitgebreide zoekmachine optimalisatie diensten aan. Dat houdt in dat nieuwe websites in overleg met u geoptimaliseerd worden opgeleverd en dat bestaande websites verbouwd worden t.b.v. van het zoekmachine optimalisatie proces.

Resultaten van de zoekmachine optimalisatie worden gemeten volgens het door ons ontwikkelde 'MSEE' model (Maximum Search Engine Exposure). Optimaal rendement uit zoekmachines wordt bereikt door een combinatie van veel factoren. Het verschil tussen pagina 1 en pagina 5 is voor het resultaat aanzienlijk: 70% klikt op positie 1 t/m 5 20% klikt op positie 6 t/m 10, 10% wordt voor het grootste gedeelte door de posities 11 t/m 20 opgeslokt.

Adwords programma's versus zoekmachine optimalisatie

Wanneer u enigzins bekend bent met adwords programma's dan weet u dat in de statistieken van uw campagne het aantal vertoningen en het aantal clicks op uw advertentie worden getoond. Een fictief voorbeeld is het trefwoord 'tuingereedschap', op dit woord werd in een maand 1300x uw advertentie getoond, het aantal kliks bedroeg 24x, oftewel een score van 1,8%. Waar zijn de andere 98,2% van alle kliks naar toegegaan? Naar de zoekresultaten! Zoekmachine optimalisatie heeft dus een veel groter resultaat dan een adwords programma. Een positie in de top 5 krijgt 50-70% van alle klikken, een positie in de top 6-10 krijgt 20-40% van de klikken, en een positie 10-20 krijgt ruwweg 10% van alle klikken. Bovendien is gevonden worden in de zoekresultaten is gratis en kent geen limiet aan het aantal vertoningen.

Sinds 2001 is Axivorm actief met professionele zoekmachine optimalisatie van websites en zoekmachine marketing. Door onze aantoonbare ervaring zijn wij in staat om ook voor u onze expertise om te zetten in meetbaar resultaat in bezoekers en omzet. Uiteraard speelt ook het webdesign van de website mee in de overtuiging van de bezoeker. Verder houden wij ons op de hoogte van alle vernieuwingen en trends op het gebied van zoekmachine optimalisatie en verwerken dit in de websites. Meer informatie vindt u op www.axivorm.nl/zoekmachine-optimalisatie.html.

Axivorm Internet & Publicity