Ingezonden persbericht

---


THE CLOUD OP 50+ BEURS IN JAARBEURS UTRECHT.

FRAAIE LUCHTREINIGER VEROVERT NEDERLANDSE MARKT

Noordwolde, augustus 2006 - na een succesvolle introductie van The Cloud via internet kan de consument nu ook live kennismaken met het product. De Nederlandse distributeur Osmose b.v. brengt The Cloud van 20-24 september onder de aandacht van de ruim 90.000 bezoekers van de 50+ beurs in Utrecht (stand 10A025), dat dit jaar voor de tiende maal gehouden wordt.

The Cloud van BENTAX (een ionisator voor woning en kantoor naar een oorspronkelijke vinding van Prof. Albert Einstein) werkt uitstekend tegen de nare gevolgen van smog, Daarnaast is The Cloud uitermate effectief tegen pollen. Ruim 800.000 Nederlanders met hooikoorts kunnen baat vinden bij gebruik van The Cloud.

Recent ontdekten veel gebruikers van The Cloud ook dat de nachtrust sterk verbeterde en bij velen het snurken verminderde of zelfs ophield. Een verklaring hiervoor kan volgens de importeur te vinden zijn in "de verruiming van de luchtwegen wanneer The Cloud aanstaat."

Recentelijk kwam het Zwitserse product in het nieuws vanwege de wens van de leverancier aangemerkt te worden als erkend hulpmiddel. Wanneer dit het geval is kan de zorgverzekeraar alle gebruikers van The Cloud wellicht financieel compenseren.

The Cloud is een "ionisator", een apparaat dat de lucht in de directe omgeving (75m?) zonder filters of vloeistoffen maar door deze elektrisch te laden geheel zuivert en ontdoet van pollen, bacteri?n, sporen en allergenen zoals bijvoorbeeld oplosmiddelen en inktpatronen voor printers. Bijzonder aan The Cloud is daarnaast dat het energie-verbruik van slechts 1,5 Watt/uur extreem laag.

Het Zwitserse BENTAX levert al meer dan 55 jaar ionisatie-installaties voor grote gebouwen en kantoor-complexen om de gevolgen van het "sick building syndrom" te bestrijden.