Gemeente Barneveld


Gratis workshop Bedrijvenindex op Ondernemersloket Barneveld

De gemeente Barneveld en internetbedrijf Terrazur houden op 20 september een gratis workshop voor ondernemers.

Gemeente Barneveld heeft in oktober 2005 het digitale Ondernemersloket Barneveld gelanceerd. Dit loket is in 2006 in samenwerking met Terrazur uitgebreid met een regionale bedrijvenindex. Hierdoor zijn Barneveldse bedrijven eenvoudig te vinden op internet.

Bijzonder is dat bedrijven zelf geheel gratis de eigen adresgegevens, bedrijfslogo, zoekwoorden en een bedrijfsprofiel kunnen invoeren en onderhouden. Al die gegevens worden elke dag geïndexeerd en daarmee biedt de nieuwe bedrijvenindex 100% vindbaarheid. Als extra hebben ondernemers de mogelijkheid om helemaal automatisch het bedrijfsnieuws en vacatures van de eigen website ook te publiceren op de site van het ondernemersloket.

Workshop De gemeente en Terrazur willen nu de gezamenlijke service uitbreiden met een gratis workshop om bedrijven te leren hoe ze hun bedrijf onder de aandacht kunnen brengen en houden via de mogelijkheden van de bedrijvenindex. Tijdens deze workshop leren ondernemers hoe zij hun gegevens in de regionale Bedrijvenindex kunnen bijhouden en uitbreiden. Zo kunnen zij optimaal profiteren van de mogelijkheden die http://www.ondernemersloketbarneveld.nl/ hen biedt.

De bijeenkomst vindt plaats op 20 september van 15.00 tot 17.00. De workshop wordt verzorgd door medewerkers van Terrazur. De gemeente faciliteert de workshop en geeft een korte toelichting op het doel en de mogelijkheden van het Ondernemersloket Barneveld.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 13 september aanmelden voor de workshop. Op de website http://www.terrazur.nl/ is een aanmeldingsformulier beschikbaar. Telefoonnummer: (0342) 490 364. Mutatiedatum 24/08/2006