Politie Drenthe

Woensdagmorgen

Assen, 20-09-2006

Vervelende man aangehouden op station
PESSE De politie heeft dinsdagavond een 63-jarige man uit Sneek aangehouden bij het station aan de Oostering. De man gedroeg zich vervelend ten opzichte van overige reizigers en begon hen te duwen. De reizigers stonden op het station als gevolg van het niet rijden van de trein. Er was een boom op de bedrading terecht gekomen, waardoor de trein niet verder kon. De brandweer heeft de boom uiteindelijk verwijderd. De reizigers zijn per bus naar hun eindbestemming vervoerd.
(BPS 06-181310)

Inbraak in bedrijf
SCHOONEBEEK De politie onderzoekt een inbraak in een zaak aan de Pallert. De inbraak heeft plaatsgevonden in de nacht van dinsdag op woensdag. Er is een niet nader te noemen geldbedrag weggenomen. Namens het bedrijf is aangifte gedaan. Getuigen kunnen bellen met de politie via 0900-8844. (BPS 06-181388)

Politie neemt drugs in beslag en houdt verdachte aan EMMEN Agenten hebben dinsdagavond een 25-jarige man uit Sleen aangehouden aan de Hoenderkamp. De man had een hoeveelheid drugs op zak (het soort drugs en de exacte hoeveelheid is nog niet bekend, dit wordt nog onderzocht), wat inbeslaggenomen is. De verdachte is ingesloten voor verhoor. (BPS 06-181359)

Autobrand
HOOGEVEEN In de nacht van dinsdag op woensdag is een auto die geparkeerd stond aan de P. Dubbeldamstraat volledig uitgebrand. Twee autos die aan weerszijden geparkeerd stonden zijn licht beschadigd. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk. De eigenaar heeft aangifte gedaan. (BPS 06-181391)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ramona Venema, tel. 0592 - 36 1280.