Ingezonden persbericht

Persbericht

Kensington geeft je meer controle over je werkomgeving

~ Kensington introduceert PilotBoard-assortiment met drie multimedia desktop sets~

Houten, 20 september 2006 - Kensington, fabrikant van computer accessoires, introduceert drie ruimtebesparende toetsenborden die samen het PilotBoard-assortiment vormen. Het nieuwe assortiment voldoet aan de hedendaagse eisen van klanten op het gebied van comfort en kwaliteit. Ieder toetsenbord heeft echter zijn eigen unieke ontwerp en functionaliteit.

De PilotBoard Multimedia Desktop (¤ 29,99): dit toetsenbord is het eerste product uit het assortiment en is voorzien van multimedia-toetsen die diverse applicaties en internetfuncties met slechts één toets-aanslag openen. Dit toetsenbord is ideaal voor de thuisgebruiker doordat het eenvoudig te gebruiken is en een moderne vormgeving heeft.

De PilotBoard Wireless Desktop (¤ 59,99): een draadloos multimedia toetsenbord met een draadloze muis. Dit is zeer geschikt voor de technisch meer onderlegde consument. Door zijn draadloze mogelijkheden is dit toetsenbord ook zeer geschikt voor op kantoor.

De PilotBoard Laser Wireless Desktop Set (¤ 59,99): deze draadloze set bevat een geavanceerde 6-knops programmeerbare PilotMouse Laser Wireless met een zeer handig draadloos toetsenbord. Dit is de ultieme oplossing voor consumenten of gamers. Dankzij de laatste 2.4 Ghz draadloze technologie en hoogwaardige laser-technologie reageren zowel de muis als het toetsenbord op de geringste beweging en kunnen ze tot op tien meter afstand worden gebruikt.

"Het 'standaard' toetsenbord dat wordt geleverd bij elke computer kan de gebruiker beperken in zijn mogelijkheden", zegt Robert de Vries, Sales & Marketing Manager Benelux bij Kensington. "Het PilotBoard-assortiment geeft de consument een keuze uit drie verschillende toetsenborden die aansluiten bij ieders behoefte. Daarnaast zorgen de toegevoegde functies ervoor dat de consument spelletjes kan spelen, presentaties kan geven en gewoon comfortabeler op de PC of laptop kan werken."

"De PilotBoard-lijn helpt gebruikers hun werkomgeving en hun drukke leven onder controle te houden mede door het slanke, ruimtebesparende ontwerp van deze drie toetsenborden", vervolgt de Vries. "Het bureau lijkt niet alleen opgeruimder door de toetsenborden, ze bieden ook een maximaal comfort, nauwkeurigheid en controle."

De producten zijn verkrijgbaar bij de betere computer reseller

(337 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kensington

Kensington is wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele computeroplossingen. In ieder product is innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid terug te vinden, varierend van voedingsadapters voor mobiele apparatuur tot notebookbeveiliging en van iPod-accessoires tot ergnomische notebooktassen. Kensington biedt meer dan 300 praktische en eenvoudig te gebruiken accessoires voor gebruik op kantoor, thuis en onderweg.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, Engeland. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Computer Products Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Bezoek voor meer informatie de Kensington website: www.kensington.com

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u contact opnemen met Ilona de Bok van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01
E-mail: ilonadb@lewispr.com Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Kensington kunt u contact opnemen met Julie Vrij van Kensington:
Tel: + 31 (0) 30 634 60 55
E-mail: julie.vrij@kensington.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com