Gemeente Den Haag

Op donderdag 21 september vindt in Ypenburg een minisymposium plaats over waterkwaliteit. Bewoners en organisaties worden uitgenodigd om acties te bedenken die de aandacht vestigen op de kwaliteit van het oppervlaktewater in de wijk. Het symposium wordt georganiseerd door de gemeente Den Haag en stichting Boog en is onderdeel van het project Wijk van waarde. Het doel van dit project is het verbeteren van de leefbaarheid in de wijk, nu én in de toekomst.

Wateracties
Ypenburg is een wijk met veel water. Het symposium gaat in op het nut van de singels en sloten in de wijk. Ook wordt duidelijk wat er wel en niet kan met dit water. En hoe schoon of vies is het water in de sloten eigenlijk? Deelnemers aan het symposium wordt gevraagd om acties te bedenken die met buurtbewoners en/of organisaties kunnen worden uitgevoerd in Ypenburg.

Aanmelden
Het symposium vindt plaats op 21 september van 19.00 tot 21.00 uur in centrum De Bras aan de Oeverwallaan 130-132 in Den Haag. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via internet www.denhaag.nl/wijkvanwaarde of per telefoon op 070-312 12 96. Deelname is gratis.