Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Tolkamenaar aangehouden na slaan plaatsgenoot

Publicatiedatum: 21-9-2006 13:16:16

Zevenaar - De politie van Zevenaar heeft woensdagochtend op het NS-station een 20-jarige man uit Tolkamer aangehouden wegens mishandeling. De man zou kort daarvoor op het station een 19-jarige plaatsgenoot hebben geslagen. De twee bleken elkaar te kennen. Volgens het slachtoffer zou hij zonder aanleiding door zijn plaatsgenoot zijn geslagen. Omstanders haalden de twee uit elkaar waarop het slachtoffer kans zag de politie te bellen. Die wist de 20-jarige man even later op aanwijzen van het slachtoffer aan te houden. De Tolkamenaar bekende de mishandeling en is later weer vrijgelaten. Justitie besloot hem te dagvaarden. Het slachtoffer, dat lichtgewond bleek, deed aangifte.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Motorrijder naar ziekenhuis na inrijden op file
Publicatiedatum: 21-9-2006 13:15:49

Elst - Een 23-jarige motorrijder uit Bemmel is woensdagmiddag naar het ziekenhuis gebracht nadat hij op de A15 bij Elst achterop een file was gereden. De man had vermoedelijk een hersenschudding opgelopen. Omstreeks vijf uur reed de Bemmelnaar over de linkerrijstrook en zag hij blijkbaar te laat dat het verkeer voor hem stilstond. En uitwijkmanoeuvre mocht niet meer baten waarop de man achterop de wagen van een 62-jarige man uit Boven Leeuwen botste. Volgens de politie was er geen drank in het spel.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Bromfietser lichtgewond bij aanrijding

Publicatiedatum: 21-9-2006 13:15:14

Zevenaar - Bij een verkeersongeval tussen een bromfiets en een auto op de Hengelder in Zevenaar is woensdagmiddag een persoon licht gewond geraakt. Het slachtoffer, een zestienjarige Duivenaar, had aan het ongeval een kleine snijwond aan het been overgehouden. De jongen reed even voor drie uur over het fietspad langs de Hengelder. Op dat moment werd hij ingehaald door een bedrijfsauto, bestuurd door een 30-jarige Didammer. Toen de Didammer rechtsaf een inrit in reed zag hij de bromfietser kennelijk over het hoofd waarna een aanrijding volgde. De Duivenaar hoefde in verband met het opgelopen letsel echter niet naar het ziekenhuis.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---