Gemeente Oisterwijk


21-09-2006
Oisterwijk breidt digitale dienstverlening uit

Gemeentelijk uitreksel bestellen vanuit de luie stoel

De gemeente Oisterwijk heeft onlangs haar digitale dienstverlening uitgebreid. Sinds kort is het mogelijk om 9 producten via deze website aan te vragen én te betalen. Vanuit de luie stoel kan bijvoorbeeld een uitreksel uit de Gemeentelijke Basisadministratie worden aangevraagd dat na betaling wordt thuisgestuurd aan de aanvrager.

Digitaal Loket

De gemeente Oisterwijk werkt voortdurend aan het vernieuwen en uitbreiden van haar (digitale) dienstverlening. Het Digitaal Loket is daar een voorbeeld van. Via de homepage van de gemeente Oisterwijk kunt u zich melden aan het digitaal loket. Naast productinformatie, folders en downloadbare formulieren kunnen hier nu dus ook 9 producten digitaal worden aangevraagd. Dit aantal zal in de toekomst verder worden uitgebreid.

DigiD

Om digitale aanvragen mogelijk te maken, heeft de gemeente Oisterwijk zich aangesloten bij de landelijke organisatie DigiD waardoor de identiteit van mensen op het internet vastgesteld kan worden. Inwoners van Oisterwijk die gebruik maken van DigiD, kunnen hierdoor op een veilige en vertrouwde wijze elektronische diensten en producten afnemen. Bovendien worden bij gebruik van DigiD de persoonlijke gegevens van inwoners van Oisterwijk automatisch ingevuld.

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl