SneeuwsportInfo de handige website voor de wintersport


STEIN, 20060921 -- De internetsite www.sneeuwsport.info is voor het komende winterseizoen volledig vernieuwd. Een goed gekozen wintersportbestemming in de Alpen is de basis voor een geslaagde sneeuwvakantie en Sneeuwsport.info helpt de sneeuwpret te verhogen met ontwikkelingen, nieuwtjes, actualiteiten en aanbiedingen uit de wintersportgebieden en wintersport- en reiswereld. Informatie over sneeuw- en wintersportvakanties is overzichtelijk gerangschikt en met een enkele muisklik per land beschikbaar.

De website bevat ook talloze links naar andere populaire websites van en over wintersport, maar is veel meer dan een verzameling links. De inhoud komt vaak direct uit de wintersportgebieden zelf en door een uitgekiend netwerk met vijf andere websites is er een veelheid aan informatie beschikbaar op het gebied van toerisme, reizen, vakantieverblijven en wintersport.

Het netwerk bestaat uit www.sneeuwsport.info, de snelle wintersportzoekmachine www.wintersporthollidays.com, www.vakantieaccommodaties.info met honderden vakantieverblijven in de Alpenlanden, www.toer.info met toeristische informatie over de Europese vakantielanden en de populaire internetsite over Frankrijk, www.frankrijkvakantieland.nl

Deze 5 websites tezamen vormen een belangrijke bron van informatie voor de wintersporter en de vakantieganger in het algemeen en is één van de grotere vakantienetwerken voor de Nederlandstalige reismarkt.

De voordelen van de diversiteit op het gebied van reistips en -trips, winter- en zomervakantie, alsmede het ruime aanbod van vakantieaccommodaties maken het makkelijk in een zoektocht naar een kort of langer verblijf in één van de Europese vakantielanden en/of wintersportgebieden.

Sneeuwsport.info is ontwikkeld naar een idee van Erik Couwenhoven. Hij bezocht honderden skigebieden in de hele wereld, publiceerde daarover en bracht ze in kaart in diverse reisgidsen.