On-Demand Conference Call- Uniek in Nederland


Gratis Visueel Beheer voor telefonisch vergaderen

VLAARDINGEN, 20060921 -- Bedrijven kiezen steeds vaker voor virtuele vergaderingen, die overal en op elk tijdstip kunnen plaatsvinden. Logisch, ze moeten steeds meer op hun uitgaven letten - time is money. Maar hoe kan je een virtuele meeting productief houden? Om efficiënt virtueel te vergaderen, heb je eerst en vooral de juiste uitrusting nodig.

Conference Planner Netherlands creëerde een krachtige oplossing, een visuele voorstelling van uw persoonlijke vergaderzaal, waarmee u uw conference calls perfect in de hand kunt houden. Maak kennis met Click&Meet!

Click&Meet is een flexibele, gebruiksvriendelijke oplossing, zowel voor de voorzitter als gastheer - organisator - als voor de deelnemers. De organisator, de deelnemers en functies worden voorgesteld door duidelijke iconen en pictogrammen. Visual Management is beschikbaar voor al wie deelneemt aan een audioconferentie via Conference Planner Netherlands. Deelnemers krijgen eenvoudig toegang tot Click&Meet Windows via www.conferenceplanner.biz

Bent u op zoek naar de meest aangename manier van werken?
Wilt u de beste visualisatie en een ongeëvenaarde controle over uw conference call?
Laat dan zowel organisator als deelnemers werken met Click&Meet Windows!
Click&Meet is makkelijk te downloaden en intuïtief in het gebruik.
U controleert uw conference call en al uw favoriete functies met een simpele muisklik!





Ricardo Kroezen