Nieuwe informatieve website afslanktop10.nl


Deskundigenpanel recenseert boeken over afslanken, voeding en dieet

WIJK BIJ DUURSTEDE, 20060921 -- Op de website www.afslanktop10.nl leest u het objectieve oordeel van 10 deskundigen, variërend van diëtist tot psycholoog en van voedingswetenschapper tot gewichtsconsulent. Zo weet u of het afslankboek van uw keuze het aanschaffen wel echt waard is.

De afslanktop 10
1. 10 weken Slank Plan
2. Jouw Personal Health Coach
3. Streep je slank Box
4. Fit Food
5. Total Wellbeing dieet
6. Een leven lang slank en fit
7. Uit de ban van Eetbuien
8. Het South Beach dieet
9. Voel je goed in je lijf
10. Eerste hulp bij Eetbuien

Bron: www.afslanktop10.nl
email: info@afslanktop10.nl

Tussen Hype en Hoe het hoort

Het deskundigenpanel geeft aan wat de beste boeken zijn om aan een gezond gewicht te werken én kilo's te verliezen. Omdat er zoveel hypes en methodes zijn, de consument én de professional niet ieder boek kan bestuderen, schrijven wij recensies en beoordelingsrapporten over de nieuwste boeken, actuele methodes en hypes. Hierna hebben wij de meest verantwoorde afslanktop10 samengesteld.

Ook bij de boeken van de afslanktop10 van onze keuze, zitten wel op- en aanmerkingen en daarom hebben wij de plus- en min punten duidelijk op een rijtje gezet. Iedereen weet dan van te voren de zwakke en sterke punten van een boek. Én met welk aanvullend advies het verantwoord is om een methode of hype toe te passen. De gemiddelde afslanker wil toch iets nieuws proberen. Om hiermee niet achter de feiten aan te lopen qua informatievoorziening, willen wij een deskundig advies geven. Kijk op onze website en maak kennis met ons deskundigenpanel die u graag van informatie voorziet.