Rudolph rent verder

Get nosed bv

Foto Mental The..

Persbericht

Maastricht, 28 september 2006

Rudolph-producent Get Nosed BV beraadt zich over de uitspraak van de Maastrichtse rechtbank. Gelet op de in het vonnis genoemde lange uitlooptermijn zal Rudolph party booster voorlopig gewoon te koop blijven in de vele cafés, discotheken en slijterijen waar het drankje razend populair is.

Ook is er voorlopig geen reden om de promotie-tour 'Rudolph Roadshow' met DJ Mental Theo te stoppen.
De voorzieningenrechter in Maastricht heeft een klacht van het Amerikaanse bedrijf St. Nicolas Music Inc. gegrond verklaard. Het bedrijf, eigenaar van de auteursrechten van 'Rudolph the red nosed reindeer' heeft Rudolph-producent Get Nosed BV uit Maastricht aangeklaagd over het gebruik van het auteursrecht 'Rudolph'. Get Nosed BV legt zich niet neer bij de uitspraak van de voorzieningenrechter in Maastricht en beraad zich samen met juristen over de kwestie. Dit kan leiden tot een hoger beroep, een bodemprocedure of een minnelijke schikking met de wederpartij. Omdat er in het vonnis sprake is van een lange uitlooptermijn, zal Rudolph voorlopig nog gewoon verkrijgbaar zijn.
Sinds januari 2005 produceert en vermarkt Get Nosed BV het alcoholisch drankje Rudolph party booster. Het kleine, populaire drankje heeft een verrassende fruitige tropical smaak, zit in een opvallend wit plastic flesje (inhoud 24 ml) en dient koel geserveerd te worden. Rudolph is een gangmaker en wordt door het feestende publiek als een prettige opkikker gedronken. Door professionele toevoegingen van suikers (Bornsport) geeft het de Rudolph-drinker een 'boost'.
DJ Mental Theo is de landelijke promotor en gezicht van Rudolph party booster en nauw betrokken bij de succesvolle introductie van Rudolph party booster. Get Nosed BV is een gezonde zelfstandige onderneming met 7 medewerkers onder leiding van general manager Sven Hulscher. Get Nosed BV leeft met het product Rudolph party booster nog in een enorme groeimarkt.

Voor nadere informatie:

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op www.perssupport.nl, het ANP photonet (www.anp-photo.com) en de digitale beeldbank van het ANP.

Sven Hulscher
General Manager Get Nosed BV
www.rudolph.cc, telefoon 043-325 05 20 of 06-295 545 18