Politie Zeeland


---


O-2483-2006 Aanrijding in Scherpenisse
Donderdagochtend rond 11.05 uur vond er op de kruising Hoge Markt, Zuidstraat in Scherpenisse een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets.
Een 82-jarige bromfietser uit de gemeente Tholen reed over de Zuidstraat richting de Hoge Markt. Hij wilde rechtdoor rijden en oversteken naar de Kleine Loo.
Op vermelde kruising kreeg hij geen voorrang van de voor hem van links komende 84-jarige automobilist uit de gemeente Tholen. De bromfietser kwam door de aanrijding ten val. Hij hield hieraan een schaafwond aan zijn enkel over.
Van schrik reed de 84-jarige automobilist enkele meters door en kwam tot stilstand tegen de geparkeerd staande auto van een 28-jarige vrouw uit de gemeente Tholen.

W-2484-2006 Doorrijden na aanrijding, Middelburg
Donderdagochtend rond 08.20 uur vond er op de Koudekerkseweg in Middelburg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets.
Een 16-jarige fietsster reed over de Koudekerkseweg gaande in de richting van de Kruisweg in Middelburg.
Ter hoogte van de Ruyterstraat werd ze aangereden door een personenauto. Deze reed in de richting van de Koudekerkseweg.
Na de aanrijding reed de bestuurder/bestuurster van de personenauto door.
De fietsster hield aan de aanrijding een geschaafde elleboog en een zwaar gekneusde knie over.
De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Middelburg of op telefoonnummer 0900-8844.

O-2485-2006 Rijden onder invloed, Kruiningen
Donderdagmiddag rond 14.50 uur is een 66-jarige bromfietser uit Yerseke, aan de N289 in Kruiningen, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 1,5 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 3 uur.

W-2486-2006 Tanken zonder betalen, Middelburg
Woensdagavond tussen 21.10 uur en 21.20 uur is er bij een benzinestation aan de Laan der Verenigde Naties in Middelburg getankt zonder te betalen.
Tussen genoemde tijdstippen is er door een onbekende automobilist(e) voor tientallen euro's getankt. Na het tanken reed de bestuuder/bestuurster, zonder te betalen, weg.

O-2487-2006 Hennepkwekerij, Sint Annaland
Woensdagochtend heeft politie Zeeland, bij een onderzoek in een woning aan de Molendijk in Sint Annaland, een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld.
In de woning zijn ruim 400 planten aangetroffen. De planten zijn vernietigd.
In de woning waren geen personen aanwezig. De politie heeft de zaak in onderzoek.

W-2488-2006 Winkeldiefstal, Middelburg
Donderdagmiddag rond 17.10 uur heeft politie Zeeland, aan de Lange Delft in Middelburg, een 41-jarige vrouw uit Middelburg aangehouden wegens winkeldiefstal.
De vrouw had bij een parfumerie crème met een waarde van ruim 43 euro weggenomen. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

---- --