C/TAC

TOTAAL AANTAL

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 4 oktober 2006

RE-SPECT OPTIMALISEERT INFORMATIEVOORZIENING BIJ GERZON

Re-Spect, marktleider op het gebied van SAP retail implementatie en consultancy in de Benelux, zal bij Gerzon SAP Fit4Fashion implementeren. Deze template oplossing maakt het voor Gerzon mogelijk marktgerichter te werken tegen lagere kosten.

Gerzon concludeerde dat het bestaande IT systeem onvoldoende basis bood om de bedrijfs- processen efficiënt te kunnen ondersteunen en aan te sturen. In het bestaande IT landschap waren de financiële, commerciële en logistieke systemen onvoldoende met elkaar geïnte- greerd. Hierdoor moesten veel acties handmatig plaatsvinden en was informatie veelal ge- fragmenteerd voorhanden. Door implementatie van de Re-Spect Fit4Fashion template wordt een platform gecreëerd dat verdere bedrijfsgroei, optimalisatie van processen en marktgerich- ter werken mogelijk maakt.

Fit4Fashion is de mySAP All-in-One template die door Re-Spect speciaal voor fashion retail en groothandel organisaties is ontwikkeld. Fit4Fashion biedt complete functionaliteit voor de fas- hion retailer volgens bewezen concepten en met een korte implementatietijd.

Gerzon is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de detail- en groot- handel voor exclusieve mode en modeaccessoires. Gerzon heeft op Schiphol en internationaal met een drietal divisies een dominante positie ingenomen: Gerzon Schiphol exploiteert de mo- dewinkels op Schiphol, Gerzon Duty Free verzorgt de wereldwijde verkoop van horloges en bi- jous, Gerzon Import is verantwoordelijk voor de import en distributie van diverse horloge en modeaccessoire merken voor de lokale markt.
GOUDSBLOEMVALLEI 30 5237 MJ `S HERTOGENBOSCH POSTBUS 773 5201 AT `S HERTOGENBOSCH T. +31 (0)73 692 05 03 F. +31 (0)73 692 05 04 E. INFO@RE-SPECT.CTAC.NL I. WWW. RE-SPECT.CTAC.NL

/ / / / / / / / / /

BEDRIJFSPROFIEL
Re-Spect is onderdeel van Ctac. Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP- oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderne- ming is SAP Gold Partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote onderne- mingen. Tot de klantenkring behoren meer dan 200 organisaties in handel en industrie, zake- lijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten.

Ctac is genoteerd aan de Eurolist bij Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.



C/TAC