Senternovem


Energie 2006 in de Brabanthallen te 's Hertogenbosch.

Aanvangsdatum

11-10-2006

Energie 2006 is woensdag 11 tot en met vrijdag 13 oktober

De prijzen van gas en elektriciteit stijgen explosief. Grote verbruikers zoeken daarom steeds naar nieuwe mogelijkheden om hun energiekosten te drukken. Voor energiemanagers, inkopers, industrieel ingenieurs, technisch managers, bedrijfsdirecties, gemeenten, projectontwikkelaars en facility managers is Energie 2006 de informatiebron om hun energierekening omlaag te krijgen. Of het nu gaat om scherpere inkoop, het optimaliseren van het afnameprofiel of om energie te besparen. Of u nu werkzaam bent in de papierindustrie, de chemie, de afvalverwerking, de metalektro, het onderwijs of de grafische sector. Op Energie 2006 wordt u beslist verder geholpen.

Energie 2006 biedt u direct rendement!
Soms kan besparing heel eenvoudig en direct gerealiseerd worden, andere vormen van besparen vragen een professionele en planmatige aanpak. Op de vakbeurs kunt u, op een uitgekiend moment van het jaar, advies inwinnen, condities vergelijken en nieuwe technologiën en oplossingen ontdekken, die leiden naar een betrouwbare energielevering en een optimale besparing. En besparen betekent een hoger rendement, vaak voor jaren, en dat in slechts een paar uurtjes beursbezoek!

Doelgroep

Energie 2006 richt zich op energiemanagers, facility-managers, (energie)inkopers, technisch managers en andere professionals. De doelgroep bezoekers werkt onder meer in de industrie (chemie, de grafische- en papierindustrie, koel- en vrieshuizen, de kunststof- en rubberindustrie, de metalektro, de voedings- en genotmiddelenindustrie), maar ook in de bouw (projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders, woningcorporaties, gemeenten, aannemers), de glastuinbouw en de gezondheidszorg. Zij steken graag energie in het omlaag krijgen van hun energierekening.

Locatie

Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Toegangsprijs

Toegang tot de congressen door middel van inschrijving, toegang voor de beurs op uitnodiging of t.z.t. op aanvraag via de website www.energie2006.nl

Meer informatie

energie2006
Wijzigingsdatum | 16-06-2006