Uitnodiging persbijeenkomst 11 oktober 2006

The boston consulting group

Uitnodiging persbijeenkomst 11 oktober 2006
10.30 uur, Nieuwspoort Den Haag

Baarn, 3 oktober 2006. Het hoger onderwijs staat in Nederland hoog op de politieke agenda. Er wordt van diverse kanten gewaarschuwd voor een tekort aan hoogopgeleiden. Iedereen lijkt het erover eens dat HBO's en universiteiten meer afgestudeerden moeten afleveren en dat de kwaliteit van de opleidingen omhoog moet. Dat is nodig om van Nederland een kenniseconomie te maken.

Maar wat zijn de feiten? Hoe ontwikkelt de vraag naar hoogopgeleiden zich? Is er een tekort? Of ontstaat het straks?
The Boston Consulting Group heeft dit vraagstuk kritisch onderzocht. De studie leidt tot verrassende, sterk tegen de heersende opinie ingaande uitkomsten die gepubliceerd worden in het rapport 'Meer Banen voor Talent'

Dit rapport vormt een kritische kanttekening bij de eenzijdige aandacht voor het vergroten van het aantal studenten in het hoger onderwijs. U bent van harte uitgenodigd om de presentatie van dit rapport, door Emile Gostelie, managing partner van The Boston Consulting Group, bij te wonen op 11 oktober aanstaande, 10.30 uur in Perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten, Den Haag. Uw aanmelding voor deze bijeenkomst wordt zeer op prijs gesteld.

Met vriendelijke groet,
Vie Blonk
The Boston Consulting Group

Aanmelden via
blonk.vie@bcg.com

035 548 6803

06 2477 5567