Gemeente Ede

nummer 208/ Ede, 10 oktober 2006

Bijeenkomst in Servicepunt van Kamer van Koophandel

Werkbezoek burgemeester Robbertsen en wethouder Kremers

Burgemeester R.C. Robbertsen van Ede en wethouder R. Kremers brengen woensdag 11 oktober een werkbezoek aan het Servicepunt Vallei van de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland in Ede. Het Servicepunt is bedoeld om de dienstverlening aan het bedrijfsleven in de regio Ede goed op elkaar af te stemmen.

Burgemeester Robbertsen en wethouder Kremers laten zich tijdens hun bezoek uitgebreid informeren over de werkzaamheden van het Servicepunt. Dat gebeurt door de heer R. Migo (algemeen directeur Kamer van Koophandel Centraal Gelderland), mevrouw M. Vincent (adjunct-directeur) en de heer A. van de Haar (regiomanager Arnhem, de Liemers en West-Veluwe).

Economische samenhang
Sinds april 2006 hebben de vier kamers van koophandel die actief zijn in de Valleiregio gezamenlijk een kantoor in Ede, het zogeheten Servicepunt Vallei. Dit was een lang gekoesterde wens van het bedrijfsleven in de regio Ede die ook recht doet aan de economische samenhang en potentie van de Valleiregio. In geen enkele andere regio werken kamers van koophandel zo nauw samen om hun dienstverlening naar de klanten toe op elkaar af te stemmen.

---