Ingezonden persbericht

NEC Philips Unified Solutions integreert Microsoft Live Communications Server met Exchange 2007

Hilversum, 11 oktober 2006 - NEC Philips Unified Solutions (NEC Philips) heeft als een van de eerste partners van Microsoft de integratie van haar Unified Communications oplossing op basis van Microsoft Live Communications Server met Exchange 2007 gerealiseerd. Door deze integratie is het mogelijk om ook via de telefoon e-mails te checken, de kalender uit te laten lezen, vergaderingen te plannen en de telefoongids van het bedrijf te raadplegen.

De integratie van NEC Philips' Unified Communications oplossing met Exchange 2007 is een verdere ontwikkeling welke volgt op de introductie van een reeks oplossingen op het gebied van Unified Communications door NEC Philips, gebaseerd op Microsoft Live Communications Server.

De integratie is een resultaat van de samenwerking tussen NEC Philips en Microsoft. De samenwerking tussen deze twee leidende ICT bedrijven combineert gedegen ervaring en expertise op het gebied van desktop applicaties met dat van realtime bedrijfscommunicatie. Deze krachtige combinatie gaat een aanzienlijke toename op het gebied van efficiency en productiviteit in bedrijfscommunicatie leveren.

Rob Elsinga, Business Group Lead Information Worker, Microsoft zegt: "Met Exchange 2007 is een belangrijke integratie met Unified Communications beschikbaar gekomen waardoor niet alleen email maar ook voicemail- en faxberichten worden opgeslagen in het postvak IN. Ook kunnen nu emails en afspraken worden afgeluisterd via de telefoon. Gebruikers krijgen op deze manier de informatie aangeboden op een manier de zinvol is en geen onnodige tijd kost. NEC Philips is een van de eerste partners die voor haar klanten zowel Microsoft's Live Communications Server als Exchange 2007 heeft geïntegreerd met haar oplossingen voor bedrijfscommunicatie".

Over NEC Philips Unified Solutions

NEC Philips Unified Solutions (NEC Philips) is een toonaangevende leverancier van bedrijfscommunicatieoplossingen voor alle types en omvang van bedrijven. Opgericht in 2006 als resultaat van een Joint Venture van NEC Corporation en Royal Philips Electronics, heeft het bedrijf meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van bedrijfscommunicatiesystemen, applicaties, netwerken en diensten aan klanten over de hele wereld. Via een wereldwijd netwerk van verkooporganisaties, distributeurs en VARs verleent NEC Philips diensten aan haar klanten. NEC Philips koestert een bedrijfscultuur waarbij toewijding aan klanten, flexibiliteit en deskundigheid centraal staan. Voor meer informatie www.nec-philips.com

###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

NEC Philips Unified Solutions

Bert van Koelen

Tel.: +31 (0) 35 689 14 45

E-mail: bert.van.koelen@nec-philips.com

Of:

Text 100 Public Relations
Gerhilde Ammerlaan
Tel.: +31 (0) 20 530 43 37
E-mail: gerhilde.ammerlaan@text100.nl