Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Inbraken in woningen

Voorst (Gld), 11-10-2006 o In de nacht van maandag op dinsdag (10/10) is er ingebroken in woningen aan de Schoolstraat , Enkweg, Kervelstraat, Dillestraat en Binnenweg in Voorst (Gld). Er zijn diverse spullen gestolen.

De inbraken zijn allen na 23.00 uur gepleegd en de eerste werd om 06.00 uur ontdekt. Men is in bij een woning aan de Schoolstraat binnen gekomen door een kelderraam te forceren. Via de kelder kwam men in het woongedeelte. In de kamer heeft men alle kasten doorzocht. Er werden twee tassen met inhoud meegenomen die later op de dag in de buurt terug zijn gevonden.

In de Kervelstraat heeft men het slot van de achterdeur geforceerd. Men is in deze woning niet binnengeweest. Ook de achterdeur van een woning aan de Enkweg werd geforceerd. Hier heeft men een kast doorzocht. De bewoners missen een digitale camera. Ook een bedrijfspand aan de Dilleweg heeft ongenode bezoekers gehad. Men is via de achterdeur binnengekomen. Men mist rookwaar.

De bewoners van een woning aan de Binnenweg missen een videocamera. Hier kwam de dief binnen na het forceren van een deur. De politie heeft een technisch onderzoek ingesteld en is een buurtonderzoek gestart.