Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Vrouw licht gewond na ruzie

Doetinchem, 11-10-2006 o Een 24-jarige jongedame uit Zelhem heeft op dinsdag (10/10) op een parkeerplaats aan de Houtsmastraat ruzie gekregen met tot nu toe onbekende vrouw en is daarbij licht gewond geraakt. Omstanders kwamen tussen beiden. Het slachtoffer heeft aangifte bij de politie gedaan.

De ruzie ontstond omstreeks 14.00 uur toen de onbekende vrouw zich kennelijk ergerde aan het rijgedrag van de jongedame. Uiteindelijk kwam het tot een handgemeen waarbij de vrouw het slachtoffer in het gezicht krabde en vervolgens zo hard aan haar haren trok dat het slachtoffer op de grond viel. De jongedame liep een pijnlijke schouder en wondje in het gezicht.

Omstanders zagen het een en ander gebeuren en grepen in. Helaas konden ze niet voorkomen dat de vrouw er in een brommobiel, die werd bestuurd door een onbekende jongeman, vandoor ging.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Om een duidelijk beeld van het gebeurde te krijgen vraagt de politie aan de getuigen om contact op te nemen via 0900 8844.