Ingezonden persbericht


Infosecurity.nl / Storage Expo / LinuxWorld

Activiteiten Brocade Communications, Inter Acces, Iron Mountain Digital, Juniper Networks, Motiv, Pointsec, RSA, Websense

Geachte persrelatie,

Op 11 en 12 oktober 2006 vindt Infosecurity.nl / Storage Expo / LinuxWorld plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. In onderstaand overzicht vindt u welke van onze klanten hieraan meedoen en wat hun activiteiten zijn. Mocht u geïnteresseerd zijn in een afspraak met één of meerdere bedrijven, dan kunt u contact opnemen met Mirja van Baggem (telefoon: 030-65 65 070 of e-mail: mirja@lvtpr.nl).

Voor meer informatie over en aanmelding voor Infosecurity.nl / Storage Expo / LinuxWorld zie ook: www.infosecurity.nl / www.storage-expo.nl / www.linux-world.nl.

Met vriendelijke groet,

Lammers van Toorenburg Benelux PR

Brocade Communications - Storage Expo - Hal 4, stand C104

Brocade is toonaangevend leverancier van platformen en oplossingen voor het intelligent verbinden, beheren en optimaliseren van IT-bronnen in shared storage-omgevingen. 's Werelds vooraanstaande aanbieders van computersystemen, servers en storage bieden de Brocade SilkWorm-familie van Storage Area Network-connectiviteit (SAN) als de basis voor gedeelde storage in organisaties van diverse omvang. De Brocade Tapestry-familie van applicatie-infrastructuuroplossingen biedt de mogelijkheid om proactief applicatie- en informatiebronnen te beheren en te optimaliseren door de gehele organisatie. Met Brocade-oplossingen zijn organisaties beter in staat kosten te verminderen, complexiteit te managen en business compliance te realiseren dankzij geoptimaliseerd gebruik en beheer van hun applicatie-infrastructuren.