Gemeente Coevorden

Wat wilt u vragen aan wethouder Braam?

Woensdag 11 oktober digitaal spreekuur

Op woensdag 11 oktober aanstaande houdt wethouder Geert Braam digitaal spreekuur. Vanaf 19.30 uur zit hij klaar om via www.coevorden.nl vragen te beantwoorden. Heeft u een vraag over bijvoorbeeld het centrumplan? Of wilt u wel iets zeggen over de woningbouw in de dorpen in de gemeente? Of wilt u iets weten over andere zaken uit de portefeuille van de wethouder? Schroom niet en ga op woensdag 11 oktober a.s. om 19.30 naar het digitaal spreekuur via de website.

Het spreekuur is via een banner op de website te bereiken. Een andere optie is om op woensdag 11 oktober aanstaande even naar het infocentrum Coevorden Beweegt te gaan. Het infocentrum heeft namelijk extra opening van 19.30 tot 20.30 uur. U kunt dan de plannen voor het centrum bekijken en heeft u een vraag aan de wethouder hierover, dan kunt u hem ter plekke via de website stellen.

Welke onderwerpen?

Wethouder Geert Braam is verantwoordelijk voor: Ruimtelijke Zaken, Bouwen en Wonen, Openbare Werken, Verkeer en Vervoer, Milieu en Grondzaken. Weet u niet zeker of uw vraag betrekking heeft op de portefeuille van de wethouder? Ook dan kunt u deze gewoon op 11 oktober stellen. U krijgt dan misschien niet direct antwoord, maar er wordt voor gezorgd dat uw vraag bij de desbetreffende wethouder terecht komt, zodat u alsnog antwoord krijgt.

Volgende spreekuren

Wethouder Jetty Remmelts-van Royen en wethouder Peter Snijders houden ook digitaal spreekuur. Op 8 november aanstaande zit wethouder Jetty Remmelts achter de computer om uw vragen te beantwoorden en wethouder Peter Snijders doet dat op 13 december aanstaande. Hou deze infopagina in de gaten voor de aankondiging.