Ingezonden persbericht


Persbericht

11 oktober 2006

Orange Business Services introduceert managed push mail voor multinationals

Push mail nu wereldwijd beschikbaar voor groot aantal mobiele apparaten, ongeacht messaging-infrastructuur

Orange Business Services introduceert een managed push mail-oplossing voor multinationals. De oplossing vult het bestaande portfolio van mobiele push mail aan. Het is vooral een aanvulling op Orange Mail Enterprise Service voor de MKB-markt dat in juni werd aangekondigd.

De oplossing voor multinationals synchroniseert tussen mobiele apparaten en gegevens op de emailservers. Nieuwe emails, afspraken en contacten komen automatisch op het mobiele apparaat van de gebruiker terecht. Updates die de gebruiker op dat apparaat maakt, zijn daarnaast ook automatisch terug te vinden op de PC.

De wereldwijde dienst is gebaseerd op Intellisync Mobile Suite van Nokia. De service ondersteunt veilig datatransport voor businessapplicaties op een groot aantal beschikbare mobiele apparaten op praktisch elk netwerk. Het is mogelijk de ondersteuning op te schalen naar duizenden gebruikers over de hele wereld.

"Onze klanten gebruiken een groot aantal apparaten en infrastructuren, dus we hebben een open en toekomstbestending mobiel platform nodig om aan hun eisen te voldoen", zegt Guillaume Freyburger, enterprise mobility product manager bij Orange Business Services.

De managed mobile push mail-oplossing is wereldwijd beschikbaar en ondersteunt Microsoft Exchange-, Lotus Domino-, SMTP- en IMAP/POP3-servers en een groot aantal handhelds en besturingssystemen, waaronder Windows Mobile(TM), Symbian OS en Palm OS. Omdat email kritiek is voor de bedrijfsvoering zijn er specifieke SLA's en 24x7 ondersteuning beschikbaar.

"Met dit platform zullen we in de toekomst naast email ook andere belangrijke applicaties mobiel kunnen maken", zegt Freyburger. "Daarnaast zal het mogelijk zijn om er fleets van mobiele apparaten mee te beheren, wat kostenbesparingen oplevert en de TCO voor multinationals reduceert."

Bericht voor de redactie

Over Orange Business Services
Orange Business Services vertegenwoordigt sinds 1 juni 2006 de zakelijke communicatieoplossingen en -diensten van de France Telecom Group. Eerder werden die vertegenwoordigd door de verschillende merken van France Telecom, waaronder Equant.

De portfolio bestaat uit voice-, data- en mobiele diensten, IT-expertise en managed services. Alle producten en diensten hebben als doel de bedrijfsprocessen van klanten te optimaliseren en hun productiviteit te verbeteren. Orange Business Services heeft vestigingen in 166 landen en heeft klanten in 220 landen. Meer informatie is beschikbaar via www.mnc.orange-business.com.

Voor meer informatie over Orange Business Services kunt u contact opnemen met Mariena de Jager, Marketing Manager Orange Business Services: Tel: +31 (0)20 606 92 57
E-mail: mariena.dejager@orange-ft.com Website: http://www.mnc.orange-business.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com