Recordwinst voor Otis in India

Otis elevator company

Recordwinst voor Otis in India

FARMINGTON, Connecticut, October 11 /PRNewswire/ --

Otis Elevator Company, een afdeling van United Technologies Corp. (NYSE: UTX), heeft twee contracten gewonnen om 174 liften en roltrappen te leveren en te installeren voor een nieuw super winkelcentrum in Mumbai en een groot IT complex in Poona. Deze prijzen zijn de grootste tot op heden voor Otis in India.

(Photo: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20061011/NEW003-a www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20061011/NEW003-b )

"We zijn trots de onbetwiste leider te zijn in een van 's werelds snelst groeiende markten", zei Otis' president Ari Bousbib. "India's diensten en IT sectoren hebben een niet eerder voorgekomen ontwikkeling van de infrastructuur teweeggebracht".

In Mumbai, India's commerciële en amusements hoofdstad en meest dichtbevolkte stad, zal Otis 62 liften en 28 roltrappen installeren in het "Dromen" winkelcentrum dat een oppervlakte kent van 1,1 miljoen vierkante foot (102.190 vierkante meter). Het winkelcentrum, dat 15 woongebouwen van ieder 20 verdiepingen omvat, zal de grootste van zijn soort worden in India.

In Poona, een bloeiend centrum voor India's software en IT industrieën, zal Otis de Eon Free Zone voorzien van 84 liften. Dit complex, met een oppervlakte van 45 acres (18,2 hectare), zal technologische "clusters" vertonen die software ontwikkeling, bedrijfsproces outsourcing (BPO) en 24/7 callcenter bedrijven bevatten.

Otis Elevator Company is's werelds grootste fabrikant en onderhouder van mensverplaatsende producten inclusief liften, roltrappen en bewegende loopbruggen. Met hoofdkwartieren in Farmington, Connecticut, heeft Otis 60.000 mensen in dienst, biedt producten en diensten aan in meer dan 200 landen en gebieden en onderhoudt wereldwijd 1,5 miljoen liften en roltrappen. United Technologies Corp., gevestigd in Hartford, Connecticut, is een gevarieerd bedrijf dat high technology producten en diensten levert aan de bouw en ruimtevaart industrieën.

Web site: www.otis.com

Photo: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20061011/NEW003-a , www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20061011/NEW003-b , AP Archive: photoarchive.ap.org , PRN Photo Desk, photodesk@prnewswire.com