Ingezonden persbericht


BackupAgent en SecureNotebook bundelen krachten

Delft/Breda, 11 oktober 2006 - BackupAgent BV, de innovatieve leverancier van online backup software en services uit Delft, heeft een partnerovereenkomst gesloten met SecureNotebook. Hiermee komt de ultieme veiligheid voor notebook-gebruikers tot stand.

BackupAgent biedt een softwareplatform, waarmee zakelijke gebruikers online backups kunnen maken van hun bedrijfskritische data. Automatisch worden belangrijke data als Outlook-email en Office-bestanden eenvoudig zeker gesteld worden. Dagelijks gaat de data over het internet naar een beveiligde externe locatie. BackupAgent BV biedt een softwareplatform, BackupAgent Server 2006, waarmee haar partners (Internet Service Providers en OEMs) in staat gesteld worden om een eigen backup server in te richten; zo kan een eigen online backup dienst geleverd worden als aanvulling op het bestaande portfolio.

SecureNotebook beschermt de gegevens op laptops en andere mobiele devices door middel van encryptie van alle data.,SecureNotebook gaat de online backup dienst onder eigen naam aanbieden, SecureOnlineBackup

Roland Sars, commercieel directeur van BackupAgent BV: "De diensten van SecureNotebook en BackupAgent vullen elkaar perfect aan, waardoor een samenwerking als deze is erg uniek is."

Eric Cantineau, directeur van SecureNotebook: "Onze klanten hadden behoefte aan extra beveiliging van de data op een notebook. Met de oplossing van BackupAgent kunnen we extra zekerheid bieden. Met deze aanvulling wordt onze propositie compleet. Indien een laptop gestolen wordt kan hij er zeker van zijn dat niemand bij zijn data kan én hij kan snel zijn data weer terug halen. Hierdoor blijft het ongemak zoveel mogelijk beperkt."


- Einde persbericht -

Over BackupAgent BV
BackupAgent BV (www.backupagent.com) is een innovatieve, Europese speler met een online backupoplossing 'BackupAgent Server 2006'. De oplossing is in 2003 geïntroduceerd, en stelt ISPs, Hosting partijen en OEMs in staat een eigen online backup dienst in te richten, onder eigen naam en merk. De oplossing wordt inmiddels door heel aangeboden door de SURFnet, InterNLnet, Priority Telecom, Paradigit en verschillende Europese spelers. De backup dienst wordt tevens distribueert door ACAL Nederland BV. BackupAgent werkt met strategische partners als de Technische Universiteit Delft om een optimale dienstverlening te kunnen bieden. De belangrijkste eigenschappen van de backupoplossing is de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid voor de eindgebruiker en het eenvoudige klantbeheer voor de partner van BackupAgent. BackupAgent is gevestigd in Delft en heeft 12 medewerkers.

Over SecureNotebook
SecureNotebook (www.securenotebook.com) is de manged security serivce provider (MSSP) in de Benelux op het gebied van mobiele data encryptie en backup. SecureNotebook het als doelstelling om MKB bedrijven te adequaat bij te staan in het beschermen van data. De drie pijlers van onze dienstverlening zijn: "Service, veiligheid én gebruikersvriendelijkheid".

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Roland Sars
Commercieel directeur BackupAgent BV
e.: roland@backupagent.com
t.: 015-2574700


---- --