Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Restaurantorganisatie Relais du Centre Restaurants presenteert stijlvol vernieuwd magazine

'De Smaak van Relais' verleidt liefhebber van goed eten

Op 9 oktober 2006 presenteerde hotelier Camille Oostwegel de zevende editie van 'De Smaak van Relais' aan de leden van restaurantorganisatie Relais du Centre. Op de locatie van Restaurant 't Klauwes les Frères, in Wahlwiller (Limburg) stelde Luit Ezinga aan de aanwezige restaurateurs, vakpers en sponsors bovendien vijf nieuwe leden voor.

Goed gevulde Smaak vernieuwd

Maar liefst 124 kleurrijke pagina's telt de zevende uitgave van 'De Smaak van Relais'. Het glossy magazine kwam tot stand onder regie van Beesign Communications. De vormgeving van de jongste uitgave is geheel vernieuwd en fotograaf Dick Kikstra bracht alle 35 aangesloten restaurants opnieuw stijlvol in beeld. De lezer kan zich verliezen in schilderachtige achtergrondverhalen en, net als in voorgaande edities, verlekkeren aan door Sjanie de Geus verzamelde bijzondere recepten van de Relais-chefs.

Vijf nieuwe leden

Voorzitter Luit Ezinga stelde ook dit jaar weer nieuwe leden van Relais du Centre voor: Mirabelle (Breda), De Markies (Woerden), De Silveren Spiegel (Amsterdam), Het Savarijn (Nijmegen) en De Oude Raadskelder (Oldenzaal). Bijna vijf en twintig jaar geleden begonnen als vriendenclub van restauranteigenaars is Relais du Centre met de nieuwe leden inmiddels uitgegroeid tot een hecht samenwerkingsverband van 35 restaurateurs.

Magazine uniek in Nederland

Luit Ezinga, voorzitter Relais du Centre Restaurants: "We zijn de enige restaurantorganisatie van naam die zo'n fraai magazine uitbrengt. In een oplage van 90.000 exemplaren verspreiden we Smaak onder onze gasten: mensen die houden van lekker eten in een ambiance die kwaliteit ademt. Onze restaurateurs mogen zich stuk voor stuk rekenen tot de betere restaurants in Nederland."

E I N D E P E R S B E R I C H T

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht