Politie Zeeland


---


O-2636-2006 Aanrijding in Goes
Op de kruising M.A. de Ruijterlaan / Willem Barentszstraat werden dinsdag omstreeks 22.00 uur twee fietsers aangereden.
Een 21-jarige automobilist uit Goes kwam vanuit de richting van de Marconiestraat en sloeg op de kruising linksaf de M.A. de Ruijterlaan in. Hij verleende geen voorrang aan de twee fietsers van 47 en 51 jaar, beiden woonachtig in Goes. Zij kwamen ten val en werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in hun woonplaats, maar zij bleken niet zwaar gewond te zijn. De auto en de fietsen raakten bij de aanrijding beschadigd.

W-2637-2006 Auto opengebroken in Vlissingen
In de nacht van dinsdag op woensdag werd op een parkeerterrein aan de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen een auto opengebroken.
Uit de auto werd een tas met sportkleding gestolen. Van de gestolen goederen is de waarde niet bekend.

Z-2638-2006 Vechtpartij in Terneuzen
Dinsdag omstreeks 18.30 uur werden in de Alvarezlaan in Terneuzen drie personen aangehouden die betrokken waren bij een vechtpartij even daarvoor.
Een 21-jarige Terneuzenaar raakte in gevecht met in ieder geval twee andere personen, een 33-jarige man en een 35-jarige vrouw, beiden eveneens uit Terneuzen. De man raakte daarbij gewond aan zijn hand. Aanleiding is een reeds langer lopend conflict tussen de betrokkenen. Door de politie werden enkele steekvoorwerpen in beslag genomen. De drie zijn in verzekering gesteld en de zaak wordt nog verder onderzocht.

O-2639-2006 Aanhouding in Colijnsplaat
Dinsdag om 22.00 uur werd op de Molenweg in Colijnsplaat een 37-jarige man uit Roosendaal aangehouden.
Hij wordt ervan verdacht diezelfde avond omstreeks 21.30 uur een inbraak te hebben gepleegd bij een bedrijf op de Arnesteinweg in Middelburg. Een 32-jarige beveiligingsmedewerker, die de man uit het bedrijf zag komen, moest opzij springen toen de Roosendaler er met hoge snelheid vandoor ging in de richting van Goes en Zierikzee. Op de Zeelandbrug keerde de man en reed terug richting Goes, steeds achtervolgd door de politie. Uiteindelijk werd de, naar later bleek, gestolen auto leeg teruggevonden op de Molenweg in Colijnsplaat. De bestuurder probeerde via sloten en akkers er vandoor te gaan, maar werd uiteindelijk aangehouden en ingesloten. Voor zover bekend werd uit het bedrijf een computer weggenomen. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

W-2640-2006 Inbraak in winkelpand, Middelburg
Afgelopen nacht werd ingebroken in een wnkelpand in de Vrijlandstraat.
Uit de winkel werden enkele duizenden euro's gestolen.

Z-2641-2006 Diefstal uit kluisje in sportcomplex, Oostburg
In een sportcomplex in de Bredestraat in Oostburg werden dinsdag tussen 19.00 en 21.00 uur uit een kluisje persoonlijke papieren en meer dan honderdvijftig euro gestolen.


---- --