Gemeente Tilburg

Datum

11 oktober 2006

Werkzaamheden Tivolistraat uitgesteld

Elk jaar voert de gemeente Tilburg regulier onderhoud uit aan riolering, wegen en trottoirs in de stad. Per jaar wordt bekeken welke straten toe zijn aan een onderhoudsbeurt. Voor het voorjaar van 2006 waren er werkzaamheden gepland aan de hoofdriolering in de Tivolistraat. Hier heeft u in 2005 een vooraankondiging over ontvangen.

Werkzaamheden combineren

Tijdens de voorbereiding van het project is gebleken dat er nog andere plannen voor de Tivolistraat zijn. Deze plannen kunnen van invloed zijn op de inrichting van de straat. Om niet onnodig overlast te creëren worden deze twee projecten gecombineerd. De laatstgenoemde plannen zijn nog niet concreet uitgewerkt en dit zal ook op korte termijn niet gebeuren. De verwachting is dat er voor 2009 géén grootschalige werkzaamheden in de Tivolistraat worden uitgevoerd. Zodra er meer bekend is over de plannen, wordt hierover opnieuw geïnformeerd via een bewonersbrief.

Onderhoud riool

Het uitstellen van de werkzaamheden aan de hoofdriolering in de Tivolistraat leidt niet tot problemen. Wel zullen er in de tussentijd extra onderhoudsmaatregelen uitgevoerd worden aan het riool.

Reageren

Hebt u nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Hans Mols, vastgoedmanager riolering en waterhuishouding. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 549 55 95.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --