Ingezonden persbericht


Middenmeer, 11 oktober 2006

AB Noord-Holland doneert E 1.000,-- aan Stichting Dupla

Personeelsvoorziener AB Noord-Holland doneert een geldbedrag van E 1.000,- aan de Stichting Dupla uit Barsingerhorn. AB hoopt hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan de wederopbouw van de manege en huifbed, dat als gevolg van een brand begin september geheel afbrandde.

AB Noord-Holland opende in april haar nieuwe vestiging in Middenmeer op een feestelijke wijze. Klanten en genodigden namen massaal een kijkje in het nieuwe onderkomen. Een deel van de - tijdens deze open dag - ontvangen giften wilde AB Noord-Holland schenken aan een goed doel. Dit goede doel werd de Stichting Dupla, mede vanwege hun bijzondere huifbedritten met paarden en meervoudig gehandicapten en de zijdelingse relatie met de agrarische sector. Toen begin september de brand uitbrak in de bijna voltooide manege, besloot AB Noord-Holland E 1.000,-- te schenken voor de wederopbouw van de rijhal.

AB Noord-Holland is dé personeelsvoorziener in Noord-Holland op het gebied van onder meer agrarisch personeel. Sinds enkele jaren is AB ook actief in omringende sectoren, zoals bij bedrijven in de bouw, grond-, weg- en waterbouw, metaalsector, groenvoorziening en transportsector. Met zo'n 350 vaste medewerkers in dienst is AB Noord-Holland één van de grotere werkgevers in de provincie.

Bijschrift foto: Jack Hogervorst, vestigingsmanager van AB in Middenmeer, overhandigt de cheque ter waarde van E 1.000,-- aan de heer Bregman van Stichting Dupla.

////////////////////////////////////////////// Einde persbericht //////////////////////////////////////////////



Ingezonden persbericht