Ingezonden persbericht

Media Alert

MCAFEE AANWEZIG TIJDENS INFOSECURITY.NL 2006

Infosecurity.nl, 11 & 12 oktober 2006, Jaarbeurs Utrecht

McAfee stand B034

Amsterdam, 25 september 2006 - Ook dit jaar is McAfee, marktleider op het gebied van Intrusion Prevention en Risk Management, te vinden op Infosecurity.nl. Dit belangrijke evenement op het gebied (informatie)beveiliging vindt deze keer plaats op 11 en 12 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. McAfee is te vinden op stand B034 in hal 3.

McAfee zal tijdens de beursdagen haar laatste innovaties tonen, zoals het recent aangekondigde McAfee® Foundstone® Enterprise 5.0, een complete oplossing voor het beheer van vulnerabilities op basis van prioriteitslogica, SCM 4.2 wat geavanceerde content management oplossingen biedt voor de gateway en Intrushield 3.1.5 wat intrusion prevention oplossingen biedt. Ook McAfee Preventsys(TM) Compliance Auditor en Risk Analyzer, gericht op de automatisering van tijdrovende handmatige rapportages betreffende de conformering (compliance) aan geldende beveiligingsvoorschriften, zal uitgebreid aan bod komen.

Uiteraard maakt ook het eerder dit jaar aangekondigde McAfee® Total Protection, de eerste en enige oplossing die alle elementen van een compleet beveiligingssysteem in één enkel agent-platform integreert, een zeer belangrijk deel uit van de beurspresentatie.

Tijdens de beurs zijn zowel Vincent Zeebregts, Marketing Manager Benelux, als Simon Leech, Principal Security Systems Engineer, aanwezig voor het beantwoorden van vragen en beschikbaar voor interviews.

# # #