Hennepkwekerij op publieksbeurs

Depro beurzen

Van vrijdag 6 t/m woensdag 11 oktober a.s. gaat in het Noord-Limburgse Horst, voor de 11e keer de vierjaarlijkse consumenten- en bedrijvenbeurs HILTHO plaatsvinden. Op de HILTHO 2006 presenteren zich ruim 325 bedrijven en instellingen! Met een verwacht bezoekersaantal van vele tienduizenden, wordt de HILTHO de grootste paviljoenenbeurs van Nederland. Diverse thema's, shows, workshops en uiteenlopende presentaties voor een breed publiek, maken van de Hiltho 2006 een verfrissend en attractief evenement.

Hennepkwekerij
De Hiltho 2006 presenteert ook een hennepkwekerij. Het is voor de eerste keer in ons land, dat bezoekers van een consumentenbeurs een kijkje kunnen nemen in een hennepkwekerij in bedrijf. Het project genaamd 'Het Groene Goud', is een samenwerkingsverband van energiebedrijf Essent, de zeven noordelijkste gemeenten van Limburg, LLTB, OM, Politie, Provincie Limburg, UWV, en vier woningcorporaties en is gericht op het bestrijden van illegale hennepteelt. U ziet een kwekerij zoals die er uit kan zien wanneer de politie er binnenvalt, kompleet met groeilampen en clandestiene stroomafname. De bedoeling van deze presentatie is, het publiek erop te wijzen welke consequenties het heeft, indien men zelf met zo'n kwekerij wordt betrapt.

Naast deze hennepkwekerij biedt de Hiltho bijna alles op het gebied van huis en tuin, bouw en verbouw, hobby en vrije tijd, vakantie en recreatie, financiën en huishouden, automatisering en dienstverlening, gezondheids- en kraamzorg, eten en drinken, mode en schoonheidsverzorging, sport en assurantiën, sierbestrating en speelattributen, nieuwe auto's en bedrijfswagens, koeltechniek, grondverzet, landbouwmechanisatie en nog veel meer.

De beurs wordt gehouden in een uitzonderlijk groot paviljoenencomplex op het Ruiterterrein in de Kasteelse Bossen in Horst. Het evenement krijgt een totale oppervlakte van zo'n 20.000 m2.

Openingstijden:
Dagelijks van 13.30 tot 22.30 uur. Op zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

Toegangsprijzen:
Volwassenen 6,50 euro. Kinderen tot 14 jaar, onder begeleiding gratis. 65+ 5,00 euro Op vrijdagmiddag, dinsdagmiddag en woensdagmiddag tot 17.00 uur, geldt voor 65+ een toegangsprijs van 4,00 euro.

Bereikbaarheid:
De HILTHO wordt gehouden op het Ruiterterrein in de Kasteelsebossen in Horst, naast de A 73 bij afrit 10

Kijk voor meer informatie op www.hiltho.nl


---

Informatie t.b.v. redactie: (