De CDDP doet mee


Inschrijving verkiezingen een feit

DEN HAAG, 20061011 -- De inschrijving voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november voor de nieuwe partijen is 10 okotber om 15 u gesloten. De Continue Directe Democratie Partij zal hieraan deelnemen in zeker 5 kieskringen. De CDDP heeft zich in 18 van de 19 kieskringen aangemeld, en zal in zeker 7 kieskringen zeker meedoen aan de verkiezingen.

In de kieskringen, Zwolle, Rotterdam, Leiden, Haarlem, Utrecht, Den Haag en Tilburg is de deelname gegarandeerd en kan er op 22 november op de 6 kandidaten van de CDDP gestemd worden. De overige kieskringen worden de komende dagen nog bezocht om de ontbrekende verklaringen aan te vullen.

Om mee te mogen doen moeten er in iedere kieskring minimaal 30 ondersteuningsverklaringen worden ingeleverd. In 13 kieskringen zijn de benodigde handtekeningen nog niet behaald, maar de CDDP heeft tot en met vrijdag 15.00 uur de tijd om deze tekorten aan te vullen.

De CDDP wil democratie voor iedere Nederlander toegankelijk maken en wil dus verkiesbaar zijn in iedere kieskring, zodat iedereen kan kiezen voor kiezen.





Continue Directe Democratie Partij