Unicef



ING Amsterdam Marathon: ren voor Unicef! 03 oktober 2006, Den Haag - Op zondag 15 oktober 2006 wordt de 31ste editie van de ING Amsterdam Marathon gehouden, een van de twaalf toonaangevende marathons in de wereld. U kunt zich als deelnemer door vrienden, bekenden en familie laten sponsoren. Met het geld dat u ophaalt, kan Unicef ervoor zorgen dat kinderen in Brazilië naar school gaan.

Marathonloper Haile Gebrselassie tijdens de ING Amsterdam Marathon van vorig jaar. Foto: P.J. Hoffschult
Marathonloper Haile Gebrselassie tijdens de ING Amsterdam Marathon van vorig jaar. Foto: P.J. Hoffschult

Unicef en ING steunen in de Braziliaanse staat Para in het Amazonegebied een onderwijsproject voor kinderen die nu niet naar school gaan. Vaak vindt hun familie onderwijs niet belangrijk genoeg, is het onderwijs zelf van slechte kwaliteit, is de school te ver weg of moeten de kinderen werken. Dankzij het onderwijsproject zullen zo'n 62.000 kinderen uiteindelijk onderwijs kunnen volgen. Met elke dertig euro die u ophaalt bij uw sponsors, kan een kind een jaar lang onderwijs volgen.

Sponsorformulier
Op de pagina over de ING Amsterdam Marathon op deze website kunt u een sponsorformulier downloaden. U kunt bovendien kans maken op een reis naar de ING New York Marathon.

Ga naar de pagina met het sponsorformulier