Gemeente Amersfoort

Persbericht

Afdeling Communicatie

nummer: 204

datum: 12 oktober 2006

Gemeente Amersfoort huldigt sporthelden tijdens feestelijke avond

Gemeente Amersfoort organiseert op woensdag 15 november een feestelijke avond voor de huldiging van sporthelden die een opvallende sportprestatie hebben geleverd. Voor deze avond zijn de gemeente en de Amersfoortse Sport Federatie (ASF) op zoek naar sporthelden die in de periode van 1 oktober 2005 tot en met 30 september dit jaar een bijzondere sportprestatie hebben geleverd. Het gaat om Amersfoortse individuele sporters of standaardteams (dames of heren) van Amersfoortse verenigingen die een eerste, tweede of derde plaats behaalden bij een Nederlands, Europees of Wereldkampioenschap of de Olympische of Paralympische Spelen. De sporten moeten worden beoefend bij een sportbond die is aangesloten bij het NOC*NSF.

Aanmelden

Individuele sporters en standaardteams, die voldoen aan bovengenoemde criteria, kunnen zich aanmelden met een inschrijfformulier vóór woensdag 1 november, waarna ze worden voordragen bij de gemeente Amersfoort. Een inschrijfformulier kunt u opvragen op telefoonnummer 033 469 46 00 of per e-mail cts@amersfoort.nl. Na voordracht ontvangen de individuele sporters en de standaardteams een uitnodiging met nadere informatie over het programma van 15 november.

Informatie: Tianne van Woudenberg, communicatieadviseur van de sector Welzijn, Sociale Zekerheid en Onderwijs, telefoon 033 469 43 51, e-mail t.vanwoudenberg@amersfoort.nl.


---- --