Ingezonden persbericht. Zie ook Onderwerpen Aangepast; Rita Verdonk niet in Buitenhof

vpro | nps | vara / BUITENHOF NIEUWSBRIEF / 13 oktober 2006

www.buitenhoftv.nl

Debat Verdonk-Aboutaleb

Integreren: een kwestie van dwang of pappen en nathouden?
Zondag in Buitenhof twee groten in debat over integratie: Minister Rita Verdonk van Vreemdelingenzaken en Integratie en de Amsterdamse wethouder Ahmed Aboutaleb (Onderwijs, Werk en Inkomen). Een debat over integreren in een land waarin het wij-zij denken steeds meer gemeengoed is. Een kwestie van dwang of pappen en nathouden?

De macht van de aandeelhouder
Mr. Jan Kalff, president-commissaris van Stork, over de gespannen relatie tussen het management en de aandeelhouder, nu durfkapitalisten zich steeds meer gaan bemoeien met het beleid van de onderneming.

Dichter bij de politiek deze week: Elly de Waard.
>

NB De hier genoemde onderwerpen zijn onder voorbehoud en kunnen door de actualiteit nog gewijzigd worden.

Let op: uitzending deze week op Nederland 2!
Presentatie: Peter van Ingen
Column: Désanne van Brederode
Eindredactie: Corinne Hegeman
Webredactie: Marijntje Denters

Buitenhof wordt afwisselend gepresenteerd door (v.l.n.r.) Peter van Ingen, Clairy Polak en Rob Trip. Foto: Merlijn Doomernik

Uitzending: zondag 15 oktober, 12.05-13.00 uur op Nederland 2 (!). Herhaling: zondagnacht (in de carroussel) en maandagochtend 9.55 uur op Nederland 2.

Op buitenhoftv.nl:

Na de uitzending vindt u op www.buitenhoftv.nl informatie over de in het programma besproken onderwerpen. Verder kunt u er deze en eerdere afleveringen van Buitenhof nog eens als streaming video bekijken en kunt u de column en het gedicht rustig nalezen.