Politieberichten eemland noord, 11.15 uur

Utrecht, 15-10-2006

Dronken autobestuurder

SOEST - Het rijgedrag van een 38-jarige inwoner van Soest was aanleiding voor een blaastest. De man werd door surveillerende agenten zaterdag rond 02.00 uur op de Steenhoffstraat gezien. De uitkomst was aanleiding voor een ademanalyse, waaruit een promillage van 425 ug/l naar voren kwam. Dit leverde een proces-verbaal en een rijverbod van 4 uur op.

Wheelies op de Oostelijke randweg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Twee mannen van 32 en 34 jaar uit Bunschoten-Spakenburg zijn zaterdag rond 17.45 uur door een agent bekeurd voor gevaarlijk rijgedrag. Het tweetal was blijkbaar aan het oefenen in het maken van -wheelies-, want binnen een afstand van 50 meter werd dat op de Oostelijke randweg vier keer gedaan.

Mishandeling op de Bikkersweg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Op de Bikkersweg is zondag rond 01.15 uur een 22-jarige inwoner uit Bunschoten-Spakenburg mishandeld. Volgens het slachtoffer kreeg hij plotseling klappen. Daarbij werd de man, toen hij op de grond lag, door verschillende mannen nog geslagen en geschopt.
Surveillerende agenten waren snel ter plaatse, toen zij de melding van de vechtpartij binnenkregen. Aan de hand van getuigenverklaringen kwam een verdachte in beeld, die zich daar nog ophield. De agenten moesten nog een forse sprint inzetten om deze man te pakken te krijgen, waarna hij geboeid naar het politiebureau gebracht werd. Deze 25-jarige inwoner van Bunschoten-Spakenburg is ingesloten voor nader verhoor.



Laatst gewijzigd 15-10-2006 11:16