Politie Limburg-Noord

Politie zoekt naar vermiste vrouw
Datum: 15-10-2006
Tijd bericht: 16:47
Plaats: Venlo

De politie is op zoek naar de 63-jarige Greetje Werps-Ortjens, die sinds gistermiddag wordt vermist. Zij is gistermiddag voor het laatst gezien op de Kaldenkerkerweg, terwijl zij naast haar fiets liep. Mevrouw Werps lijdt aan de ziekte van Alzheimer en is niet in staat zich zelf te verzorgen. Ook heeft zij medicijnen nodig. Zij heeft geen identiteitsbewijs bij zich en mogelijk kan zij haar identiteit niet kenbaar als zij daarnaar gevraagd wordt. Haar fiets is inmiddels terug gevonden bij het station in Venlo. De mogelijkheid bestaat daarom dat zij in een trein gestapt is. Alle politiepatrouilles hebben een foto van de vrouw bij zich en hebben intensief naar de vrouw gezocht. Ook de omliggende korpsen, de spoorwegpolitie en de Duitse politie zijn van haar vermissing op de hoogte gebracht.
Het signalement van de vrouw luidt: zij is ongeveer 1.65 lang, heeft een normaal postuur, een blanke huidskleur, bruine ogen en kort donkerblond haar.
Op het moment van de vermissing droeg zij een blauwe spijkerbroek, een roze blouse, een korte bruin lederen jas en zwarte schoenen met een open hak. Ook droeg zij een dubbelgeslagen bruine lange kralenketting.
De politie vraagt mensen, die de vrouw gezien hebben, dringend met haar kontakt op te nemen via het algemeen politienummer 0900-8844.