Politie Zeeland


---


Z-2700-2006 Brandstichting, Koewacht
Zaterdagavond rond 22.10 uur heeft politie Zeeland, aan de Wouterij in Koewacht, vier jongens (van14, 15, 17 en 20 jaar oud) uit de gemeente Terneuzen aangehouden wegens brandstichting.
De vier jongens hadden even daarvoor, op het terrein van de skatebaan, een markeringsbord en een afzethek in brand gestoken.
Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

O-2701-2006 Eenzijdig ongeval, Poortvliet
Zondagmiddag rond 13.15 uur vond er op de Roolandsedijk in Poortvliet een eenzijdig ongeval plaats.
Een 38-jarige motorrijder uit de gemeente Tholen reed over de Roolandseweg komende uit de richting van de Bartelmeetweg.
De Roolandseweg loopt omhoog de Roolandsedijk op; op het hoogste punt maakt de weg een bocht naar links.
De motorrijder verloor op het hoogste punt, vermoedelijk door een hobbel in de weg, de controle over zijn voertuig, kwam in de rechterberm terecht en reed vanaf het talud de dijk af. Hierbij raakte de motorrijder met zijn schouder het wegdek (c.q. talud). Hij kwam halverweg het talud tot stilstand.
De man is met vermoedelijk een gebroken sleutelbeen of schouder per ambulance overgebracht naar het St. Franciscus ziekenhuis in Roosendaal.

W-2702-2006 Vernieling auto, Vlissingen
Tussen vrijdagnacht (vrijdag op zaterdag) 01.00 uur en zaterdagochtend 10.00 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond in Westerzicht in Vlissingen.
Er is vermoedelijk een steen op de auto gegooid. Hierdoor raakte het dak van de auto gedeukt. Het totale schadebedrag is onbekend.


---- --