Ingezonden persbericht


Mooiste Antiek- en Curiosa markt van Nederland

CuriosaWereld Tweedaagse in Utrecht

UTRECHT- Op zaterdag 21 okt. en zondag 22 okt. 2006 is in de Veemarkthal Utrecht twee dagen lang de mooiste Antiek- en Curiosamarkt van Nederland en ligt deze toplocatie bomvol met mooi antiek en curiosa, leuke verzamelobjecten en spullen uit grootmoeders tijd.

Op deze CuriosaWereld Tweedaagse etaleren maar liefst 350 standhouders hun uitgebreide en mooiste assortiment van top antiek tot de kleinste snuisterijen, van klein zilverwerk tot grote meubels, schilderijen, glaswerk, porselein, tin, verlichting, verzamelartikelen, instrumenten, boeken, curiosa, enz.

Steeds vaker gaan mensen hun inrichting aankleden met mooie oude voorwerpen en spullen uit grootmoeders tijd. De zoektocht naar voorwerpen met een zekere kunstzinnige waarde kan het beste in de Veemarkthal Utrecht worden geopend want succes is daar verzekerd. Vaak denken mensen dat alle antiek en curiosa erg duur is, maar in Utrecht zal blijken dat er voor iedere beurs iets is te kopen! Dat is de kracht van Curiosa Wereld Utrecht op 21 en 22 oktober 2006.

Deze markt is beide dagen geopend van 10-17 uur.
Info: Org.buro Van Aerle, tel.: 0492 - 525483 of 06 53848622, Email : info@uitgaanskrant.nl Zie ook : http://www.curiosawereld.nl