Digitale Gemeente Houten

Popavond in De Wieck

woensdag 18 oktober 2006 - Bron: Café de Wieck

foto: Jos Verboom
Why Not! Speelt zaterdag 21 oktober in Café de Wieck. De band werd in 1998 opgericht en bestaat uit een viertal uit de omgeving van Utrecht afkomstige, ervaren muzikanten.
Why Not! bestaat reeds enkele jaren uit diverse ervaren muzikanten. De oorspronkelijke band werd zo n 2,5 jaar geleden versterkt met de komst van Ivonne. Toen een jaar later Ruud toetrad was de huidige basis compleet. De laatste wisseling was in 2002 met de toetreding van Dirk-Jan als nieuwe gitarist. Voor deze tijd speelden de diverse leden in verscheidene cover- en eigenwerk bandjes.
In stijl variërend van rock, latin en soul tot jazz, pop en blues. Why Not! brengt een knallend, avondvullend rock- en popprogramma van hoog niveau. Het repertoire is zeer divers. Een kleine greep: Anouk, Alanis Morissette, Mothers Finest, Sass Jordan The Police, The Beatles, De Dijk, Gary Moore, Lenny Kravitz, Dilana Smith, The Scène, Skunk Anansie en Living Colour. Maar wel altijd in de herkenbare Why Not!-stijl. Op zaterdag 21 oktober zal de band Café de Wieck op zijn kop gaan zetten!
Iedereen is vanaf zo 22:00 uur van harte welkom in het café aan de Papiermolen 3A. Toegang is gratis.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).