TROS

Hilversum, 19-10-2006
Afdeling Marketing & Communicatie

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zaterdag 21 oktober
Z@PP op Nederland 3 - 17.00 uur

WERELDKAMPIOEN ROEIEN & DRAMATISCHE
BOOTTOCHT IN Z@PPSPORT

Drie concurrentes op een golfftoernooi, een supersnel interview met de wereldkampioen roeien en een dramatische boottocht; het is allemaal te zien in een nieuwe Z@PPSPORT (zaterdag 21 oktober) die Ron Boszhard presenteert met een aantal lenige boys van turnvereniging Odin uit Amstelveen!

REPO
Ron volgt drie meiden die deelnemen aan de finale van de Mini Tour Golf. Dagmar, Michelle en Kirsten hebben allemaal hetzelfde doel: de beste van Nederland worden! Zijn de rivales nog aardig tegen elkaar als er zoveel op het spel staat?

EEN-(T)WEETJE
Wereldkampioen roeien Marit van Eupen beantwoordt vragen van Ron in een wel heel persoonlijk interview.

ZOMERKAMP ZEELAND
Een reality soap over de belevenissen van een aantal paardrijchicks en surfboys. De jongens gaan raften. Maar een rustig boottochtje slaat om in een drama. Er raakt een man overboord!

MOVE
Voor iedere skateboard-liefhebber: Tom laat de 'Nose Manual' zien!

NEWSFLASH
Sportevenementen voor kids in het land. Dit keer met:
- De Mini Davis Cup, waarbij kinderen 1 dag voelen hoe het is om een tennisprof te zijn.
- Het open 4x4 jeugdvoetbaltoernooi in Kesteren.

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zondag 22 oktober
Z@PP op Nederland 3 - 17.00 uur

NEDERLANDS BESTE BEACHVOLLEYBALSTERS & RECORDHOUDER KOGELSTOTEN IN Z@PPSPORT

Z@PPSPORT komt vandaag (zondag 22 oktober) in actie voor twee sportieve meiden die dringend hulp nodig hebben en streetdancers die meer loten van de Grote Clubactie willen verkopen. Ron is de hele uitzending te gast bij tennisvereniging Osdorp.

HELLUP
Beachvolleybal is een variant op de zaalsport volleybal. Belangrijkste verschil is dat tijdens wedstrijden een team maar uit twee, drie of vier spelers bestaat. Rebekka Kadijk en Merel Mooren zijn op dit moment de beste Nederlandse Beachvolleybalsters: ze wonnen het NK 2006 en werden tweede op het EK! Vandaag helpen ze Margit Habing (10) en Melanie Brouwer (11), fanatieke beachvolleybalsters. Alleen de set-up lukt nog niet helemaal.

GROTE CLUB ACTIE
DWSV is een gymnastiekvereniging uit Ursem. Ze doen ook aan allerlei andere sporten, zoals streetdance. Dit jaar verkopen ze loten voor de Grote Clubactie. De opbrengst willen ze besteden aan optredens in het buitenland. En ze willen ook graag een internationale turnwedstrijd organiseren. Dus is het belangrijk dat er veel loten verkocht gaan worden. Z@PPSPORT-reporter Angela Esajas steekt de handen uit de mouwen om daarbij te helpen!

MOVE
Joe laat de 'Joe Martina' zien, een coole move met een diabolo!

LEF!: KOGELSTOTEN
Atleet Rutger Smith is gespecialiseerd in kogelstoten. Dit jaar verbeterde hij het Nederlands record kogelstoten. In één dag stoomt hij Ron klaar voor een uitdaging: kan hij een wedstrijd kogelstoten winnen van de 13-jarige Anouk, een fervente kogelstootster?




TROS