Ingezonden persbericht


Laren, 25 september 2006

Werknemers geholpen bij belangrijke beslissing

NIEUW PROGRAMMA BIJ TALPA: GONOGO

Zaterdag 21 oktober om 23.15 uur begint Talpa met het nieuwe programma GoNoGo. Hierin helpt Winston Gerschtanowitz twijfelende werknemers bij het nemen van een belangrijke beslissing: blijf ik bij mijn huidige werkgever of ga ik mijn geluk ergens anders beproeven?

In GoNoGo staat iedere week één hoofdpersoon centraal die twijfelt over het verloop van zijn loopbaan. Samen met familie, vrienden en collega's wordt gezocht naar twee zeer verschillende nieuwe banen of functies, die op wat voor manier dan ook (beter) passen bij de hoofdpersoon. Vervolgens loopt de hoofdpersoon twee tot drie dagen mee in de betreffende functie bij de nieuwe potentiële werkgevers.

Na het uitproberen van de twee banen geven zowel de hoofdpersoon als de potentiële werkgevers hun mening over de afgelopen dagen. Is de hoofdpersoon geschikt of ongeschikt voor de betreffende functie? Na het eindoordeel van de eventuele nieuwe werkgevers krijgt de huidige werkgever nog de mogelijkheid zijn werknemer een aanbod te doen om hem of haar te behouden. Dan maakt de hoofdpersoon zijn uiteindelijke keuze: 'Blijf ik bij mijn huidige werkgever of kies ik voor één van de twee andere banen? Oftewel: 'Go' of 'No Go?'

Talpa TV
Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn het televisiestation Talpa en de Nederlandse radiodivisie Talpa Radio met Radio 538, Radio 10 Gold, Juize.FM en het platform Radio Digitaal. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek en voor de ontwikkeling van content, onder meer voor televisie. Talpa Producties en Talpa Digital zijn de twee jongste bedrijfsonderdelen. Talpa Producties maakt verschillende programma's die voor de eigen tv-zender zijn ontwikkeld. Talpa Digital werkt aan nieuwe internet- en mobiele platformen naast radio en TV. Tevens ontwikkelt Talpa Digital crossmediale formats en worden bestaande formats met nieuwe toepassingen verrijkt.
---