Gemeente Etten-Leur

Brabantconcert in het teken van Brabant 900


Op zaterdag 21 oktober a.s. verzorgen Andels Fanfare Corps en het Vlaams Fanfare Orkest het Brabant Concert. Het concert vindt plaats in het Provinciehuis te 's-Hertogenbosch.

Brabant Concert in het teken van Brabant 900

Op zaterdag 21 oktober a.s. verzorgen Andels Fanfare Corps en het Vlaams Fanfare Orkest het Brabant Concert. Het concert vindt plaats in het Provinciehuis te 's-Hertogenbosch, een unieke locatie met een prachtige concertruimte. Het Brabant Concert staat in het teken van Brabant 900, een initiatief waarbij de Brabantse provincies de stichting van Hertogdom Brabant vieren.

Zowel Andels Fanfare Corps als het Vlaams Fanfare Orkest, staan bekend als toporkesten binnen de hafabra wereld en beide orkesten komen uit in de concertafdeling. Andels Fanfare Corps heeft onder leiding van Danny Oosterman al vele successen geboekt, waaronder een derde plaats in de concertafdeling op het Wereld Muziek Concours in 1997.

Het Vlaams Fanfare Orkest heeft vele bekende dirigenten gehad, waaronder Manu Mellaerts en Ivan Meylemans. Op dit moment is de muzikale leiding in handen van Juri Briat. Op het Wereld Muziek Concours in 2001 werd het Vlaams Fanfare Orkest Vice-Wereldkampioen Concertafdeling.

Het Brabant Concert is een muzikaal treffen tussen twee fanfares uit de Nederlandse en Belgische provincies Brabant. Een mooie gelegenheid om twee topfanfare orkesten te beluisteren. Aanvang van het concert is 20.00 uur.

Zaal is open vanaf 19.15 uur en bij binnenkomst en in de pauze wordt u een kop koffie/thee aangeboden.

Toegangskaarten zijn gratis verkrijgbaar en kunnen via www.andelsfanfarecorps.nl

aangevraagd worden. Eventueel ook schriftelijk bij AFC, Clematis 6, 4281 LX Andel (NL).

Vergeet niet uw naam en adresgegeven en het aantal gewenste kaarten te vermelden. De toegangsbewijzen kunnen op de dag van het concert vanaf 19.15 aan de zaal in ontvangst genomen worden.

Week in...week uit
Er is 1 vacature
Gids/plattegrond
UIT in Etten-Leur

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl