Gemeente Amsterdam



Vinylized op ADE

Presentatie op D3: DJ en Producer Seminar

16 oktober 2006
-
Amsterdam Dance Event

Tijdens D3, de DJ en Producer Seminar van het Amsterdam Dance Event, is er een paneldiscussie rondom de danceproducerscompetitie Vinylized. Zaterdag 21 oktober is deze bijeenkomst in Felix Meritis waar de aanwezige vijf finalisten van Vinylized persoonlijk feedback krijgen op hun track. Ook zal de jury ingaan op de kansen die deze talentvolle danceproducers hebben om succesvol te worden in de dance-industrie. De bijeenkomst wordt afgesloten met de officiele overhandiging van de eerste 12" van de winnende track 'No Worries' aan de winnaar van Vinylized 2006, Alankara.

Wat is Vinylzed?

Vinylized is een landelijke competitie voor danceproducers georganiseerd vinylizedzonderjaar.jpg (27 Kb) door GRAP, de organisatie voor de Amsterdamse Popmuziek. Vijf talentvolle danceproducers behaalden in augustus de finale: Alankara, ZoëXenia, Thomas Lauren, Page One en DNC Groove. Zaterdag 2 september werd tijdens het 3FM programma Ministry of Beats Alankara met de track 'No Worries' als winnaar van Vinylized 2006 uitgeroepen.

Waar? Wanneer?

* Vinylized - D3: DJ en Producer Seminar
* Zaterdag21 oktober | Felix Meritis | Keizersgracht 324 Amsterdam| * 15:00 - 15:45| Panelroom 2 | Entree isEUR 15.- (voor de gehele dag).

* Moderater: Machgiel Bakker (Fonos.nl)
* Panel/Jury: Atilla Meijs (3FM), Kid Goesting (DJ, BlackLabel Records), Sjoerd Wynia (The Good Guyz)

* Meer info op: www.amsterdam-dance-event.nl/d3