Gemeente Tilburg

Datum
18 oktober 2006

Kruising Wagenaarstraat - Ringbaan Oost afgesloten

Extra werkzaamheden groot onderhoud Ringbaan Oost beginnen zaterdag 21 oktober a.s.

Algemeen
De werkzaamheden aan de tweede fase van de Ringbaan Oost (even zijde) worden volgende week (week 43) afgerond. In deze week wordt het nieuwe asfalt aangebracht. Het asfalt op de kruising Ringbaan Oost, Wagenaarstraat en P. Loosjesstraat moet aansluiten op het asfalt dat in de eerste fase is aangelegd. Daarom is het deze week niet mogelijk om vanuit de Wagenaarstraat de Ringbaan Oost op te draaien of andersom. Het verkeer wordt omgeleid via de Hoefstraat / Julianapark en het Rosmolenplein.

Uitvoeringsplanning

De afsluiting gaat in op zaterdagmorgen 21 oktober vanaf 06.00uur en duurt de hele week. In de loop van het weekend van 28 en 29 oktober is de Wagenaarstraat weer via de Ringbaan Oost bereikbaar.

Meer informatie

Hebt u naar aanleiding van deze brief nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Rem Remmers, toezichthouder van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 - 540 81 15 of per mail rem.remmers@tilburg.nl.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --