Ingezonden persbericht


PvdA festival in Convention Factory Amsterdam

zaterdag 21 oktober aanstaande
14.00 - 23.00

Wouter Bos - Johan - Barbara Stok - Ahmed Aboutaleb - Mondo Leone - Ziggi - Khalid Boudou - Popquiz A Go Go met Mathijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis - Abdelkader Benali - Mei Li Vos - Roos(beef) - Tasha's World - Opposites - Kader Abdolah - Bert Koenders - Christine Otten & Jan Klug - Trio Johnny Rosenberg - John Leerdam - dj Alex van Oostrom - Karina Schaapman

Het PvdA Festival is dé aftrap van de grote DOE MEE Campagne van de Partij van de Arbeid. Wouter Bos en het partijbestuur van de PvdA nodigen alle vrijwilligers, maar ook alle leden en sympathisanten van harte uit voor dit grote campagnefeest. Het PvdA Festival vindt plaats op zaterdag 21 oktober in de Convention Factory, Czaar Peterstraat 213 in Amsterdam en begint om 14.00 uur. De toegang is gratis. Op drie verschillende podia treden Nederlandse acts op als Johan, Ziggi, Roos(beef), Mondo Leone en Tasha's world. Ook is er een schrijverscafé met onder anderen Barbara Stok, Kader Abdolah, Christine Otten en Abdelkader Benali. Wouter Bos is een van de kandidaten bij de Popquiz A Go Go van Nieuwkerk en Blokhuis. In de oude Stork-fabriekshallen kun je speeddaten in een reuzenrad met nieuwe Tweede Kamer-kandidaten, kun je koken met oa John Leerdam en Jet Bussemaker, en worden kleren gepimpt door het Mobiele Naaiatelier. Politieke debatten worden afgewisseld met muziek, comedy en literatuur. Voor kinderen zijn er films en workshops. Voor campagneteams wordt een Campagne-zeskamp georganiseerd: Wie worden de beste PvdA Campagnevoerders van 2006? Ook is er een optreden van Wouter Bos. Het volledige programma is weergegeven in de bijlage.

Wouter Bos nodigt iedereen uit voor dit gratis festival. Vanaf 14 uur zijn de deuren van de Convention Factory geopend. Om 23.00 uur is het afgelopen.

Kijk voor meer informatie op www.pvda.nl