KPN NV

Signeersessies Ne-Yo, Roog en Erick E. in 576

18 oktober, Den Haag - Wellicht bekend van de nummer 1 hit 'So Sick' of van de kaskraker 'Sexy Love'. Zo niet, dan heb je écht onder een steen geleefd het afgelopen jaar, want Ne-Yo heeft de laatste tijd veel van zich laten horen. De Amerikaanse artiest, die nu al de nieuwe Usher van Amerika genoemd wordt, komt dit weekend naar Nederland voor een bijna uitverkocht concert én een signeersessie in 576!

Ne-Yo schrijft naast zijn eigen nummers ook voor o.a. Mary J. Blige, Mario en Rihanna. Hij heeft al veel hits voor zichzelf en anderen gescoord en stevent af op nog meer nummer 1 hits in binnen- en buitenland. De jonge urban-artiest is niet alleen goed in muzikale explosies, maar ook in signeersessies.

Signeersessie Ne-Yo
576 geeft jou de kans om Ne-Yo te spreken, aan te raken en jouw cd, shirt, cap, schoen etc.. te laten signeren. Natuurlijk mag je ook nog op de foto met deze rasartiest. Wat moet je daarvoor doen? Kom aanstaande zaterdag tussen 15.00 en 16.00 uur naar de 576 store in Amsterdam, op de Leidsestraat 51!

Signeersessie Roog en Erick E.
En, als je toch al in Amsterdam bent. blijf dan even hangen, want aansluitend aan de signeersessie van Ne-Yo is er een meet & greet met DJ's Roog en Erick E. Afgelopen zaterdag hebben zij ook een poging gewaagd om de klanten van 576 in Amsterdam een krabbel te geven, maar die sessie werd bruut verstoord door de Mobiele Eenheid! Er was namelijk besloten dat een naastliggend kraakpand ontruimd moest worden. Niemand mocht de Leidsestraat in of uit en het viel dan ook niet mee om handtekeningen uit te delen.

De signeersessie van Roog en Erick E. is een logisch gevolg op de promotie voor hun nieuwste CD/DVD Housequake, die exclusief te verkrijgen is in de 576 stores. Aanstaande zaterdag zullen de heren opnieuw de pen hanteren in 576 Amsterdam. Ze zullen daarvoor speciaal hun reisjes naar Ibiza en Curaçao verschuiven om de klanten van kpn 576 te verblijden met hun handtekening!

Voor meer info en data: www.kpn576.nl




KPN NV